HOOLIGANS koncert


2021-07-24
Győr
Zene
ingyenes program
HOOLIGANS koncert lesz július 24-én 21 órától a Dunakapu téren.
Hirdetés

A Hooligans zenekar hazánk egyik legismertebb pop/rock-együttese. Az elmúlt huszonöt évben sikert-sikerre halmozva lépdeltek előre, gyakorlatilag nincs olyan színpada Magyarországnak, ahol ne játszottak volna és leginkább teltház előtt teszik mindezt.

A zenekar pályafutásáról számadatok is léteznek a statisztikákban, de a legbeszédesebb a közel 20 rádiós sláger, melyeket az évek múltával sem hanyagolnak a rádiós szerkesztők. Gondoljunk csak a Királylányra vagy akár a Félemberre, de biztosan elhangzik ezen az estén is a Legyen valami, a Paradicsom és a Tartson örökké a sok ismert sláger mellett. Az idáig megjelent lemezeik mindegyike elérte az aranylemez státuszt, de akad köztük tripla platinalemez minősítésű korong is.

A látványos koncertjeiről híres banda a közel kétórás show alatt ezúttal is kitesz magáért, efelől nem lehet kétségük a zene és a szórakozás szerelmeseinek.

A nagykoncert védettségi igazolvánnyal látogatható.

Esőnap: 2021. július 25-e, 20:00-22:00 óráig

Kapcsolódó témák: #hooligans |
további programok
2023-02-03 - 2023-02-24

Februári Gyermekkuckó

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtára Gyermekkuckó részén (Győr, Baross u. 4., I. emelet) péntekenként gyermekprogramokkal várjuk az érdeklődőket. Kövessék a rózsaszínű pöttyöket!

részletek
2023-02-02

Tegyük szebbé az időskort!

Alzheimer Café találkozót tartanak február 2-án 17 órától a Hotel Rábában. (Árpád út 34.).

részletek