MCC Előadás

Hogyan láthatjuk a világot más szemmel?


2023-02-16
Győr, Apor Vilmos püspök tere 3.
ingyenes program
Csepregi Gábor, az MCC vendégoktatója tart előadást február 16-án.
Hirdetés

Az osztrák költő és író, Reiner Maria Rilke írta a tájról szóló tanulmányában: „Tudjuk, milyen rosszul látjuk azokat a dolgokat, amelyek között élünk, és ezért gyakran szükséges, hogy valaki messziről jöjjön, hogy elmondja nekünk, mi vesz körül bennünket.” Amikor megszokott környezetünkben vagyunk, a megszokott módon végezzük a dolgunkat, hajlamosak vagyunk kevésbé odafigyelni a tárgyakra és az emberekre, és elveszítjük a környezetünk gazdagságának, sokszínűségének érzékeléséhez szükséges képességünket. A szokások és a gyors élettempó gyakran eltompítják érzékszerveinket; már képtelenek vagyunk tudatosan észlelni mindazt, ami körülöttünk van, és amit természetesnek veszünk. Az előadás arra a kérdésre keresi a választ, hogyan tudunk változtatni megszokott életvitelünkön és másképp látni környezetünk élő és élettelen világát.

Előadónk: Csepregi Gábor, az MCC vendégoktatója

A rendezvény helyszíne: MCC győri képzési központ (9021 Győr, Apor Vilmos püspök tere 3.)

Ideje: 2023. 02. 16. (csütörtök) 17:00 – 18:30

Az esemény angol nyelven zajlik, szinkrontolmácsolással.

Kérjük, részvételi szándékukat ide kattintva szíveskedjenek jelezni.

További információk: www.mcc.hu

Kapcsolódó témák: #előadás |#MCC |
további programok
2023-04-22

„Fut a Szentiván” 2023

Április 22-én (szombaton) a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ Díszteréről rajtol az idei „Fut a Szentiván" családi futóverseny.

részletek
2023-03-21

Kertünk Kincsei – Magbörze Győrben

Magbörzét szervez a Kertészek és Kertbarátok Győr Városi Egyesülete március 21-én a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában.

részletek