Hídséta a mellrák ellen


2019-10-10
Szabadidő
ingyenes program
„Összefogás az egészségért a mellrák ellen” hídsétát és konferenciát szerveznek Győrben október 11-én.
Hirdetés

A mellrák elleni küzdelem hónapjában a szervezők célja, hogy a felhívják a figyelmet az egészségre, a mellrák korai felismerésének fontosságára.

A hídsétán, konferencián a megelőzésre, a mellrák elleni küzdelemre irányítják az emberek figyelmét, egyben arra biztatva mindenkit, hogy rendszeresen vegyenek részt a szűrővizsgálatokon, tartsanak önvizsgálatot, mert az emlőrák is kezelhető és gyógyítható, attól függően, hogy mikor fedezik fel.

Győrben október 11-én pénteken 14.30-kor a Kossuth híd révfalusi oldaláról (Kálóczy tér 1.) a programhoz csatlakozó lakosok és országos, valamint helyi közéleti személyiségek vezetésével az összefogást szimbolizálva közösen átsétálnak a rózsaszínbe öltöztetett hídon. A rózsaszín séta után a Hotel Konferenciában tartandó „Összefogás az egészségért a mellrák ellen” konferencián Béres Klára, a Béres Alapítvány a Teljes Életért Alapítvány elnöke és dr. Zaupper Tamásné, az Esély a Gyógyulásra Rákbetegek Győri Egyesületének elnöke is részt vesz, és az emlőrák kezelés és gyógyítás témakörében tartanak előadásokat. Emlőműtött hölgyek eleganciája címmel zenés divatbemutató zárja a napot.

A rendezvényről további információ a +36-20/514-8148 telefonszámon vagy a rakiroda@t-online.hu e-mail címen kérhető.

Hirdetés
további programok
2022-08-20

II. Pinnyédi Hídpiknik

Második Pinnyédi Hídpiknik Magyarország születésnapján!

részletek
2022-08-26 - 2022-09-25

Kényszerpálya vagy lehetőség

A Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum tisztelettel meghívja Önöket 2022. augusztus 26-án 17 órára a Kényszerpálya vagy lehetőség - 155 éve történt a kiegyezés című időszaki kiállítás megnyitójára.

részletek