Hétvégére ajánljuk!


2021-11-05 - 2021-11-07
Szabadidő
ingyenes program
Zenés programokban bővelkedik az előttünk álló hétvége, válogasson ki-ki az ízlésének megfelelő koncertek és egyéb rendezvények között!
Hirdetés

Bruce Dickinsonnal és Roger Gloverrel ünneplik a Győri Filharmonikusok Jon Lord legendás nagylemezét november 5-én 19 órától az Audi Arénában. Zenekar mellett énekesként Bruce Dickinsont (Iron Maiden) hallhatjuk, a basszusgitárosi poszton Roger Glover (Deep Purple) szerepel, míg billentyűsként John O’Hara (Jethro Tull), gitárosként Kaitner Z Doka és dobosként Bernhard Welz csatlakozik. armester: Maestro: Paul Mann (Jon Lord, Deep Purple, LSO).

3 objektív – 3 perspektíva – az Art World Hungary Egyesület fotós alkotóművészeinek: Szabó Béla, Varga György, Muzsai Viktória kiállítása nyílik november 5-én 17 órakor a megyei Kereskedelmi és Iparkamarában (Szent István út 10/A). Köszöntőt mond a kamara képviselője, a kiállítók bemutatják műveiket, közreműködnek a Liszt Ferenc Zeneiskola növendékei fuvolán, felkészítő tanáruk: Horváth Anna.

Táncház várja az érdeklődőket a Rómer Házban november 5-én 19 órától. A Szanyi Bokréta Néptáncegyesület bemutatja a falu és a Rábaköz hagyományait, kultúráját. A Táncházban nem csak bemutatják, de tanítják is a Szanyi táncokat. Kísérő programként Paray Júlia Gyöngyi népviseletes baba-készítő, Népi Iparművész, Aranykoszorús mester a népviseletes babákon keresztül mutatja be a korhű Rábaközi népviseletet.

Traviata – A Magyar Állami Operaház vendégjátéka érkezik a győri Audi Arénába november 6-án 19 órától. Címszerepben Miklósa Erika, a férfi főszereplők Alexandru Agache, és László Boldizsár. Vezényel Medveczky Ádám. Rendező Anger Ferenc. Önértékelés, önbecsülés, önlehúzás, önbecsapás címmel november 6-án 16 órakor Horváth Gábor addiktológiai konzultáns tart előadást az Új Kezdet Életmódközpontban (Soproni út 31). A rendezvényen való részvétel ingyenes.

A 18. Győri Lemezbörzét rendezik meg november 6-án, ezúttal a József Attila Művelődési Házban. Több ezer LP, CD, DVD kerül az asztalokra ismét. A rendezvény 10 és 16 óra között látogatható. A belépés ingyenes, védettségi igazolványhoz kötött.

Diabétesz szűrővizsgálatokat és figyelemfelkeltő sétát tart vasárnap a megyei Diabétesz Egyesület a Patrónus Lions Club Győrrel közösen. Az MCC Központban (volt Kishilton épület) 10 órától orvosi előadások, egészségügyi szűrések, termékbemutatók, érzékenyítő programok lesznek, az első győri diabétesz séta pedig 16 órakor indul a Káptalandombról.

A 210 évvel ezelőtt született Liszt Ferencre emlékezik Ruppert István orgonaművész a november 7-én 17 órakor, a győri Szentlélek templomban kezdődő orgonakoncertjén.

Kapcsolódó témák: #hétvégi programajánló |
további programok
2024-04-28

54. Nemzetközi Éremgyűjtő Találkozó

Éremcsere, árbecslés, szaktanácsadás.

részletek
2024-05-03 - 2024-06-06

Gyűjtőpont II.

Fantasztikus alkotók műveiből nyílik kiállítás május 3-án (pénteken) 18 órakor a győri (VOKE) Arany János Művelődési Ház galériájában (Szárnyaskerék épülete, Révai utca 5.).

részletek