Hétvégére ajánljuk


2021-09-21 - 2021-09-24
ingyenes program
Ez a szeptemberi hétvége is bővelkedik programokban, ezúttal azonban elsősorban már beltéri események várják az érdeklődőket.
Hirdetés

A 24. Országos Baba- és Mackókiállítás, illetve József Attila Altató című verséhez kapcsolódó kamara kiállítás nyílik szeptember 24-én pénteken 16 órakor a Zichy-palotában (Liszt Ferenc u. 20.). A babák október 8-ig láthatók naponta 10 és 18 óra között.

Háromnapos programra, változatos tárlatokkal várják az érdeklődőket a győri (Voke) Arany János Művelődés Házba, péntektől vasárnapig a Révai utca 5. szám alá. Pénteken 18 órától „szén rajz ok” címmel Fülöp Péter fotográfus 2020-as munkáiból nyílik kiállítás. 19 órakor Fülöp Péter költő verseskönyvének bemutatója kezdődik.

Az érdeklődők a három nap alatt retró söralátét és söröskorsó kiállítást, Hans-Gusztáv Edőcs fotóművész „Gőzmozdonyok” című kiállítását, valamint nyolc óriásfotót is láthatnak. A vasútállomás nagycsarnokában „Képek az ország vasútjairól” címmel fotókiállítás tekinthető meg a 2021-ben átadott MÁV-ART GALÉRIÁBAN, valamint a vasminiszter munkásságát bemutató, Baross Gábor emlékfal is látható.

Bende Márton festőművész „Aminek látszik” című tárlatával nyílik meg a Rómer Galéria a Rómer Házban szeptember 24-én 17 órakor.

Szeptember 25-én, szombaton 11 órakor országos gyerekemelést rendez a Családbarát Magyarország és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, kiállva a gyerekvállalás, a családalapítás fontossága mellett. Az országos rendezvényhez Győrújbaráton a Barátság parkban lehet csatlakozni.A rekordkísérletet családi programok színesítik Győrújbaráton.


A Kőtárban (Bécsi kapu tér 5.) a Győri Filharmonikus Zenekar Fagott kamaracsoportja (Pál-Fejes Ágnes, Molnár Johanna, Ősz Gábor) ad koncertet szombaton 11 órától.

Családi napot tartanak a kultúrák jegyében szeptember 25-én 15 órától a Bercsényi ligetben a régi piac területén. Részletek ITT.


A Magyar Ispita belső udvarában (Nefelejcs köz 3.) ad koncertet azEuterpé Duó” (Kovács-Buizer Flóra, Stampf Sándor) vasárnap 11 órától.

A Szív világnapján, szeptember 26-án vasárnap 14-17 óra között az Új Kezdet Életmódközpont Életmóddal az egészségért címmel szervez programot. Részeltek ITT.

Az orosz zongoraművész házaspár, Jana Szubbotyina és Filipp Szubbotyin szeptember 26-án (vasárnap) 16 órakor a volt zsinagógában ad koncertet az orosz-magyar egyesület szervezésében. A programban D. Scarlatti, F. Chopin, J. Brahms és G. Fauré művek szerepelnek. A belépés ingyenes, védettségi igazolvánnyal látogatható.

Hirdetés
további programok
2021-11-03 - 2021-12-30

Az ismeretlen Győr

Kiállítás

Építészetei emlékek.

részletek
2021-10-24

Sportoló család

Előadás

Beszélgetés Mocsai Tamással.

részletek