Hétvégére ajánljuk!


2021-09-16 - 2021-09-18
ingyenes program
Erre a hétvégére több, sportos programot is ajánlunk, de lesz régiségvásár, kórusfesztivál és bencés ünnep is.
Hirdetés

Zöld Park Fesztivált rendeznek a környezettudatosság jegyében szeptember 18-án szombaton 10 és 18 óra között az Eötvös Parkban. Kézműves játszóházak, alkotóműhelyek,ökojátszópark várja a családokat a Generációk Háza szervezésben. A színpadon fellép a Belvárosi Betyárok, Kovács Gábor muzsikus, Csernik Szende székely mesemondó és lábbábos, Füzi Rozi, Balla Richi, az AForce1, a Ritmic Team, a Rábaparti Country Club.

Hetedik alkalommal pattanhatnak nyeregbe a spiningesek a Spinracing Maraton keretein belül Győrben. Szeptember 18-án 10 órától a Városháza térre várják a biciklizni szándékozókat, a 200 perces tekerés teljesítésére.

A hétvégén rendezik a kulturális örökség napjait, melyhez csatlakozott a Rómer-múzeum. Az 52. Sorgyalogezred Hagyományőrző Egyesület várja az érdeklődőket, a Várkazamatába, az Apátúr-házban pedig színházi előadást és épülettörténeti bemutatót tartanak. Részletek ITT.

A Magyarországi Németek Győr és Környéke Érdekképviselete és Kulturális Egyesülete Német nemzetiségi kórusfesztivált tart a Hazai Dallamok Kórusa 20 évi jubileumi ünnepsége alkalmából szeptember 18-án 15 órai kezdettel a József Attila Művelődési Házban.

Az „I. Győrzámolyi Parasztolimpiát” és a „Sángli Gyöpi Bogrács Pikniket” szeptember 18-án rendezik meg Győrzámolyon a focipályán, ahol reggel 9:30-tól éjfélig különböző programokkal találkozhatnak a kilátogatók.

Szeptember 19-én, vasárnap újra Győri Régiségvásár lesz a Tarcsay utcai piactéren 7-14 óráig. Ezúttal is találkozhatnak a vásárban az eladók, a vevők, a gyűjtők, a kincskeresők, azok, akik szeretik a szép régi tárgyakat.

A Győr Arrabona LC idén szeptember 18-án rendezi meg hagyományos Pannonhalmi Jótékonysági Sétáját. Részletek ITT.

Sokorói Kilátó túrát szervez a Győri Vasutas Természetjáró Egyesület szeptember 19-én, vasárnap. Bővebb felvilágosítást a szervezők adnak és a részletes tájékoztató az egyesület honlapján olvasható:https://gyvte.hu/ Tel.: 70/258-5098, e-mail: istvan.csuka@gmail.com,

A szakralitás misztériumai című kiállítás nyílik meg szeptember 19-én 17.30-kor a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium dísztermében A kamaratárlatban, amely október 3-ig látogatható, az érdeklődők a 106 darabos soproni jezsuita díszletkönyv válogatott lapjaiból 70×100-as zászlóselyemre készült képeket láthatnak .

A Loyolai Szent Ignác templom felszentelésének 380-ik évfordulója alkalmából szentmisét mutatnak be szeptember 19-én 19 órától. A szentmise főcelebránsa: Hortobágyi Cirill pannonhalmi főapát. A szentmisében áldják meg a templom restaurált kápolnáit és mellékoltárait. Zenei szolgálatot teljesít Kelemen Áron atya vezetésével a Collegium Musicum Jaurinense kórus.

Az Európai Mobilitási Hét keretében a hétvégén, szombaton 10 és 17 óra között a Megyeháza téren Volán-relikviák vására lesz. Bagolybuszt, íjmentes éjszakai autóbuszjáratot indít a Volán a belváros, a szórakozóhelyek és a lakótelepek között szombatról vasárnapra virradó éjszaka, két indulási időpontban: 00:15 és 01:15-kor.

Hirdetés
további programok
2021-11-03 - 2021-12-30

Az ismeretlen Győr

Kiállítás

Építészetei emlékek.

részletek
2021-10-24

Sportoló család

Előadás

Beszélgetés Mocsai Tamással.

részletek