Hétvégére ajánljuk!


2021-07-16 - 2021-07-18
Szabadidő
ingyenes program
Programokban gazdag hétvége előtt állunk, a Fröccsnapok eseményei mellett koncertek, kiállításmegnyitók, és régiségvásár is vár ránk. A Boros testvérek, a Republic együttes tagjai is hazalátogatnak és fergetegesnek ígérkező koncertet adnak szombaton este a Dunakapu téren.
Hirdetés

Pénteken 16.30-kor a Jedlik szobor koszorúzásával kezdődnek a XVI. Győri Rotary Fröccsnapok, melynek keretén belül színes programokkal, érdekességekkel és koncertekkel várják az érdeklődőket. Az idei Fröccsnapok is az összefogás és a jótékonykodás jegyében szerveződött, az ország minden pontjáról érkező Rotary klubok faházaiban vásárolható fröccs és zsíros kenyér bevételének egy részével ugyanis a Szép magyar beszéd verseny megrendezésére fordítják.

A hétvégi Republic nagykoncert szombaton 21 órakor kezdődik. Részletes program ITT.

A Bówly Roll Zenekar pénteken 20.30 órától zenés, nyáresti, könnyed bulizásra várja a szórakozni vágyókat Győrszentivánon, a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ díszterén. A rendezvény ingyenes.

Ne felejtsük, aki szombaton a piacon szeretne vásárolni, az ezúttal ne a Dunakapu térre, hanem a Tarcsay úti piactérre menjen. A Fröccsnapok miatt ugyanis ezen a szombaton a régi helyen lesz a piaci árusítás.

Kelet fehér aranya – Válogatás Bácsi Magda távol-keleti gyűjteményéből címmel nyílik kiállítás szombaton 17 órakor a Magyar Ispitában A kiállításon elsüllyedt hajók kincsei, kínai porcelánok és kerámiák láthatók a 10. századtól a 19. századig.

Púder Vol.4. – Are you sure you want to reset? címmel nyílik kiállítás szombaton 17 órakor a Torula Művésztérben (Budai út 7.). Bagi Attila, Dér Adrienn, Kárándi Mónika és Rózsa Luca Sára közös kiállítása az újrakezdés vízióját járja körül.

Szepesi Mátyás énekes-dalszerző-gitáros, a Konyha zenekar frontembere, számtalan hazai sláger szerzője ad koncertet a Rómer Házban szombaton este. Többek között eljátssza a Konyha öt lemezének legemblematikusabb dalait, titkos gyöngyszemeit és saját titkos kedvenceit.

Régiségvásár várja az antik holmik szerelmeseit július 18-án 7 és 14 óra között a Tarcsay utcai piactéren. Ezúttal is kincsekre bukkanhatunk, legyen az egy festmény, egy ékszer, egy játék, egy könyv, vagy gyűjteményünk egyik vágyott darabja.

A „Győr – Ipar – Történelem” című tárlat látható egy hónapig a Széchenyi Open Art Night szabadtéri kiállításon. Az öt történelmi időszakot felölelő tematika az 1848-as szabadságharcot követő időszakig repít minket, s mutatja be a város fejlődéstörténetét. A kiállítás naponta 21 órától a Széchenyi István Egyetem Menedzsment Campus, a Bécsi kapu téri karmelita templom és a vízügyi palota homlokzatán látható.

Hirdetés
további programok
2022-08-20

II. Pinnyédi Hídpiknik

Második Pinnyédi Hídpiknik Magyarország születésnapján!

részletek
2022-08-26 - 2022-09-25

Kényszerpálya vagy lehetőség

A Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum tisztelettel meghívja Önöket 2022. augusztus 26-án 17 órára a Kényszerpálya vagy lehetőség - 155 éve történt a kiegyezés című időszaki kiállítás megnyitójára.

részletek