Hétköznapi szorongásaink


2023-02-23
Hirdetés
Kisfaludy Károly Könyvtár és Rendezvényterem (Győr, Baross Gábor. u. 4.)
ingyenes program
A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér legújabb programsorozatában lelki egészséggel kapcsolatos előadásokat hallhatnak. Az első előadó, Fiáth Titanilla klinikai szakpszichológus február 23-án (csütörtökön) 17 órától hétköznapi szorongásainkról osztja meg tudását a hallgatókkal.
Hirdetés

Moderátor: Fehér GáborA program helyszíne: a Kisfaludy Károly Könyvtár rendezvényterme (Győr, Baross G. u. 4.; 2. emelet).

Noha továbbra is rettegünk a természeti katasztrófák, járványok és háborúk lehetőségétől, erősödött a hétköznapi életünk helyszíneihez és eseményeihez kötődő aggodalom is. A természet éppúgy „mérgezőnek” mutatkozik, mint a nagyvárosi környezet. Mi lehet az oka az általánossá váló rossz közérzetnek? Segíthet-e a kulturális antropológia a nyugtalanság megértésében? Menthetetlenül kiszolgáltatottak vagyunk-e szorongásainkkal szemben, vagy akadnak lehetőségek a félelem kezelésére?


A belépés díjtalan!


A program a TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001 „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” című projekt keretében valósul meg.

(x)

Kapcsolódó témák: #győri könyvtár |#TOP |
további programok
2023-03-25

Lendületnap Győrzámolyon

Újabb izgalmas programmal készül kicsiknek és nagyoknak egyaránt Győrzámoly önkormányzata. Ezúttal a sport kapja a főszerepet.

részletek
2023-03-31

Petőfi és kortársai Győrben

A Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum tisztelettel meghívja Önt a Petőfi és kortársai Győrben című kiállítás megnyitójára 2023. március 31-én 17 órára az Esterházy-palotába.

részletek