Hétfőn kinyit a könyvtári átvételi pont


2021-04-10 - 2021-04-27
Kisfaludy Károly Könyvtár és Rendezvényterem (Győr, Baross Gábor. u. 4.)
Szabadidő
ingyenes program
Április 12-én hétfőn, 9 órától a Kisfaludy Károly Könyvtárban nyílik meg az átvételi pont.
Hirdetés

A dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösség Tér újra megnyithatja átvételi pontját, ezúttal a belvárosban a Baross Gábor út 4. szám alatti könyvtár földszinti kölcsönzőpultja várja az olvasókat.

Az átvételi pont hétfőtől péntekig 9-18 óráig tart nyitva. Az épületbe egyszerre egy fő léphet be, a többieknek a könyvtár előtt kell várakozniuk. Kérik, hogy mindenki tartsa be a járványügyi előírásokat.

„Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a zárlat előtt általuk kért, és félrerakott könyveket a Központi Könyvtárból átszállítjuk a Kisfaludy Károly Könyvtárba, így azokat is itt vehetik át.

Továbbra is lehetőséget biztosítunk beiratkozott olvasóinknak arra, hogy a Kisfaludy Károly Könyvtár, a Központi Könyvtár és a Gyermekkönyvtár kínálatából dokumentumokat válasszanak ki kölcsönzésre az online katalógus (katalogus.gyorikonyvtar.hu) alapján!
Kérésüket az online katalógusban félretétellel, vagy e-mailben (olvasoszolgalat@gyorikonyvtar.hu), esetleg telefonon (96/328-022, 96/516-676) jelezzék! A 3 hetes kölcsönzési időre egyidejűleg kérjenek elegendő dokumentumot!
A félretett dokumentumokról értesítjük Önöket!
Itt a korábban kölcsönzött dokumentumokat is leadhatják. Amennyiben ezzel a lehetőséggel nem élnek, a könyvek kölcsönzési idejét automatikusan meghosszabbítjuk. A zárvatartás idejére késedelmi díjat nem számolunk fel.”Hirdetés
további programok
2021-04-18

Győri Régiségvásár

Szabadidő

Kincskeresés az antik piacon.

részletek
2021-04-17

Csoportterápia

Színház

Mjuzikelmánia.

részletek