Halloween a győri állatkertben


2020-10-31
Győr, Kiskút liget
Szabadidő
Október 31-én este meghosszabbított nyitva tartással, izgalmas programokkal várja az érdeklődőket a győri állatkert.
Hirdetés

Izgalmas játékkal készülnek a gyerekeknek:  „Legyél te a legügyesebb rém-detektív!” Kutasd fel hol lakik a Yeti, az állatkerti tóban vajon rejtőzik Loch Ness-i szörny? Vagy e olyan bátor , hogy bemerészkedj a Minotaurusz barlangjába? A bejáratnál Scooby Doo és társai várnak, a tőlük kapott térkép és rejtvény segítségével, figyelmesen és persze óvatosan járd be az állatkertet, kutasd fel, hol rejtőznek a titokzatos lények! Ha mindet megtaláltad megfejtheted a rejtvényt, A nyomozás mellé, egy kis édes jutalomban is részed lesz!”

Napközben az állatkert lakó sütőtökben tálalva fogyasztják el reggelijüket, ebédjüket vagy  vacsorájukat. A kalandozoo látványetetés programunk keretein belük sok érdekességet hallhatnak róluk látogatóink.

Az este folyamán borzongató dallamok zendülnek fel az állatkert színpadán. Rákász Gergely orgonaművész  kizárólag erre az estére készített előadásában. A zene hangulatát  „lidérces lézer show” fényesíti.

Október 31-én a park 10.00 órától 21.00 óráig tart nyitva, a jegypénztárak 20.00 órakor zárnak belépőjegy váltása és a belépés eddig lehetséges.

További részletek és tudnivalók: www.zoogyor.com

Hirdetés
további programok
2020-12-05

Cserók placc

Szabadidő

Helyi termelők és kézművesek vására.

részletek
2020-11-30 - 2020-12-27

Advent a Vaskakasban

Színház

Karácsonyfagömb ajándékba.

részletek