Győri programok


2021-06-17 - 2021-06-26
Fesztivál
ingyenes program
Gazdag programkínálat vár ránk a következő napokban! szemezgessenek közöttük!
Hirdetés

A 16. Magyar Táncfesztivál június 20-án ér véget, 20 órától a GYŐR 750” Jubileumi Díszelőadását láthatják a látogatók a Széchenyi téren. Közreműködik a Győri Balett, a Magyar Állami Népi Együttes, a Maros Táncegyüttes, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes, és a Duna Művészegyüttes.

Az Emlékhelyek napján, június 20-án látogatható lesz a városháza tornya, vezetett sétát tartanak a Káptalandombon, a Püspökvárban a toronykilátó meglátogatásával, a kőtárban, valamint a győri papnevelés történetét vezetett szabadtéri séta során ismerhetik meg az érdeklődők.

A Győri Jóga Egyesület június 21-én 17 órától ingyenes szabadtéri gyakorlásra és élőzenés relaxációra hívja a jóga iránt érdeklődőket az Aranypartra.

A Belvárosi Gyerekudvarban – a Zichy-palota udvarában -, látható Csukás István és Szántó Viktória Ágacska című zenés meséje az Aranyszamár Bábszínház előadásában június 22-én 17 órától.

Kutasi Károly: kARanTén című kiállítása június 24-én 17 órakor nyílik a Múzeumházban (Győr, Bécsi kapu tér 4.).

Június utolsó hétvégéjén rendezik a Szent László Napokat, lovagi felvonulással, a középkori életet bemutató programokkal, koncerttel, lakomával és a Győri Lovasszínház show műsorával. Június 27-én, Szent László király ünnepén 18 órakor ünnepi szentmise lesz a székesegyházban, majd a Káptalandombról hagyományos fogadalmi körmenet indul a Szent László-hermával.

Június 24-27. között a Food Truck Show helyszíne a Radó-sziget,ahol a streetfood kajákon kívül kézműves söröket is kóstolhatunk, valamint chili piac is várja szombaton a kiérkezőket.

Tánc címmel a Karmelita templomnál, a Széchenyi István Egyetem Menedzsment Campus épületén, és a Szent István úton, a megyei Kormányhivatalon lévő kivetítőin esténként 21 órától kezdődik kiállítás.

A programokról részletesen a www.gyorplusz.hu/programajánló oldalon tájékozódhatnak.

Kapcsolódó témák: #programok |
Hirdetés
további programok
2021-08-07

Blandet koncert

Klasszikusok, filmzenék, örökzöldek orgonára hangolva.

részletek
2021-08-05

Rosa esküvője

Film

Kertmozi a belvárosban.

részletek