Four Rivers Chapter Hungary motoros felvonulás


2022-05-19
Pannonhalma
ingyenes program
A látványos, körülbelül 40 perces vonuláson 180 Harley fog részt venni.
Hirdetés

A Four Rivers Chapter Hungary Egyesület nagy esemény előtt áll. A Jótékonyságon alapuló nagy múltú világszervezet győri csapata klubházat avat. Egy olyan helyet, ahol a motorozási élmények felelevenítésén, szervezési feladatokon túl otthont ad a párbeszédeknek, családoknak találkozási helyként is szolgál. A május 21-i eseményre három ország motorosai érkeznek.

A délelőtti programon a Pannonhalmi Bencés Főapátságot majd Győr belvárosi szépségeit látogatják meg a motorosok. Az esti klubházavató ünnepség (zártkörű) bevételét pedig hagyományaikhoz hűen a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház számára ajánlják fel.

A pannonhalmi kiránduláson kb. 180 motorkerékpár fog részt venni.

A motorosok Pannonhalmáról a Porta Étterem parkolójából 13:30 órakor Pázmándfalu felé indulnak vissza, majd Töltéstaván keresztül 81 sz főútra. Győr városban: Fehérvári út – Szigethy A – Külső Baross út – Baross híd – jobbra Szent István út – Teleki L – Bajcsy-Zs – Aradi Vértanúk u -Virágpiac –  Rába kettős híd – Híd u – Jedlik híd – Kálóczy – Kossuth híd – Rakpart – Móricz Zs rkp – Dunakapu tér végállomással.

A Győr+Rádió különleges módon kapcsolódik be az eseménybe: 13:30-14:30 között a rádióban a motorosok zenéi fognak szólni, egy speciálisan erre a napra összeállított zenei listával. A motorokból a rádió fog szólni, így a rádióhallgatók is be tudnak kapcsolódni a hangulatba.

Kapcsolódó témák: #motoros felvonulás |
Hirdetés
további programok
2022-08-06

Rueda Rumli VII.

Szabadtéri táncbemutatók és táncoktatás.

részletek
2022-07-05

Egészségfejlesztő program

Előadás

„Hozd ki a legtöbbet a nyárból és az egészségedből" címmel egészségfejlesztő programot tartanak Győrben.

részletek