Előadás

Fontos vagy a könyvtárban


2023-03-30
Hirdetés
Kisfaludy Károly Könyvtár és Rendezvényterem (Győr, Baross Gábor. u. 4.)
ingyenes program
2023. március 30-án (csütörtökön) 17 órakor folytatódik a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér által szervezett „Fontos vagy!” című előadássorozat. Ezen az estén Deliága Éva gyermekpszichológus ad eszközöket a szülőknek gyermekeik félelmeinek és szorongásának leküzdéséhez.
Hirdetés

A rendezvény moderátora: Fehér Gábor. Helyszíne: Kisfaludy Károly Könyvtár rendezvényterem (Győr, Baross G. u. 4.; II. emelet).

A családok számtalan esetben keresnek fel szakembert a gyermek érzelmi vagy magatartási problémája miatt, ami tehetetlenség érzést, tanácstalanságot ébreszt a szülőben. Gyermeki félelmek, szorongás, görcsös ellenállás: hogyan ismerhetők fel a tüneteket? Mi okozza ezeket, mi állhat a háttérben? Hogyan tudnak segíteni a szülők? Ezeket a témákat járjuk körbe, eset-ismertetéseken keresztül, a szülői kompetencia és eszköztár bővítése érdekében.

A belépés díjtalan! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A program a TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001 „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” című projekt keretében valósul meg.

(X)

Kapcsolódó témák: #győri könyvtár |#TOP |
további programok
2023-03-25

Lendületnap Győrzámolyon

Újabb izgalmas programmal készül kicsiknek és nagyoknak egyaránt Győrzámoly önkormányzata. Ezúttal a sport kapja a főszerepet.

részletek
2023-03-31

Petőfi és kortársai Győrben

A Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum tisztelettel meghívja Önt a Petőfi és kortársai Győrben című kiállítás megnyitójára 2023. március 31-én 17 órára az Esterházy-palotába.

részletek