Februári programok online a könyvtárból


2021-01-31 - 2021-02-27
ingyenes program
A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér programdús februárt ígér, a járványhelyzetre tekintettel online.
Hirdetés

Február 2-án M. Kácsor Zoltán felolvasásával indul a rendezvénysorozat, az író négy héten át ismerteti meg a kicsiket és a nagyobbakat is a Zabaszauruszok legújabb kalandjaival.

Szintén a gyerekeknek kedveskednek februárban minden csütörtökön. Ekkor Töreky Zsuzsi, és Kerekítő Manó lesz a könyvtár Facebook oldalának a vendége.

Február 5-én meseszínházba hívják a gyerekeket. Az öreg halász és a nagyravágyó felesége című előadást a Chip Színház mutatja majd be.

Február 14-e nem csak a Valentin-nap, hanem Balassi Bálint ünnepe is. Ehhez kapcsolódóan a győri Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér hivatalos Facebook-oldalán is ezen a napon debütál majd a „Szabadsága vagyon már én szegény fejemnek” című összeállítás Buda ÁdámCsergő-Herczeg László és Rossa Levente énekmondók előadásában.

Kurcsis László győri grafikusművész Alkalmaz a grafika – Reklámgrafikai időutazás című kiállítása nemcsak az alkotó, de a város utóbbi 50 évének plakátművészetét is reprezentálja. A tárlat tavaly októberben nyílt meg a Kisfaludy Károly Könyvtárban. A járványügyi intézkedések miatt személyesen nem sokan láthatták még ezt a kiállítást, ezen szeretne változtatni az alkotó, aki most online tárlatvezetésre hívja az érdeklődőket. A kiállításról készített bemutató kisfilmet február 19-én 17 órától vetítik.

A program kínálatban a swing zene rajongóknak is kedveskednek. Február 19-én. A Friends Big Band ad koncertet a Facebook oldalukon.

A februári programokat a Levéltári délutánok elnevezésű előadás sorozat egy darabja zárja, amikor is Dr. Bagi Zoltán főlevéltáros a 16-17. századi Magyarország étkezési szokásairól oszt meg különleges információkat az érdeklődőkkel.

Részletek és programok ITT.

Hirdetés
további programok
2021-03-08

Online kamarai nőnap

Ünnep

Színes, tartalmas nőnapi program online.

részletek
2021-03-08

Antigoné

Táncszínház

Új szereposztás, új felvétel!

részletek