Elsőkézből az újraélesztésről


2024-04-27
ingyenes program
Április 27-én szombaton 10-13 óráig az Egészségfejlesztési Iroda csecsemő- gyermek és felnőtt újraélesztés oktatást tart az abdai Egészségnapon.
Hirdetés

Az újraélesztés lépéseinek megtanulását ajánlják azoknak az ifjú pároknak, akik gyermeket várnak, a kisgyermekes családoknak, pedagógusoknak, felnőtteknek, és az idősebb generáció tagjainak is.

A bajba jutott ember környezetében lévők nagyon sokat tehetnek azért, hogy a pánik helyett uralják a kialakult kritikus helyzetet és hathatós segítséget nyújtsanak a mentők megérkezéséig. A megfelelő, határozott fellépés, az időben megkezdett mellkasi nyomások életmentőek lehetnek!

Az Egészségfejlesztési Iroda standján ambu babákon szerezhető gyakorlat a segítségnyújtásban. A programot Schlett Péter okleveles ápoló, a Petz kórház Sürgősségi Osztályának vezető asszisztense vezeti.

további programok
2024-05-25

Használtautós családi nap

Használtautós Családi nap lesz május 25-én, szombaton az MHC Mobility Használtautó Centrumban.

részletek
2024-06-15

Idén is vár a Ladikos Fesztivál!

Különleges zenei és tánc produkciókkal, gasztronómiai érdekességekkel, borkóstolóval és kézműves vásárral várják idén is az érdeklődőket a mecséri Duna parton a XIX. Ladikos Fesztiválra június 15-én. Az idei Ladikos kiemelt fellépője az idén 50. évfordulóját ünneplő Kossuth-díjas Vujicsics Együttes.

részletek