Beszélgess velem!


2022-01-28
Előadás
Pécsinger János lesz Pió Márta vendége a Beszélgess velem! sorozatban! ezúttal az online térben január 28-án 17 órától.
Hirdetés

Különleges lesz az év első Beszélgess velem! program a Széchenyi egyetemen. A Czipf Csongor által kezdeményezett sorozat immár a hatodik évet kezdi meg az egyetem és Veres András katolikus megyéspüspök támogatásával. 2017-ben dr. Csókay András agykutató, idegsebész volt az első vendég, azóta számos különleges emberrel találkozhattak és főleg beszélgethettek a diákok, és a város érdeklődő lakói. Fogadtak már híres borászokat is, akik a szép szó mellé egy-egy pohár borral is megkínálták a hallgatóságot. A pandémia az online térbe kényszerítette a rendezvényt, de változatlanul nagy érdeklődés kísérte. Hogy borral hogyan tudja kínálni a január 28-án, csütörtökön 17.00-kor kezdődő találkozón Pécsinger János borász az éteren keresztül csatlakozó közönséget, azt is kitalálták a szervezők. A www.beszelgessvelem.com oldalon, illetve a közösségi média felületen regisztráló első 50 jelentkező a program előtt az oldalon megadott helyszíneken ingyen átvehet egy üveg bort, amit aztán a képernyő előtt elkortyolhat. A borásszal Pió Márta újságíró beszélget, de a nézők is feltehetik a kérdéseiket.

Kapcsolódó témák: #Beszélgess velem! |#borász |
további programok
2023-11-12

Győrben lép fel a Margaret Island és a Szegedi Kortárs Balett

Október 14-én kezdődik a Margaret Island „Szabadon szép a tánc” elnevezésű országos turnéja a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével, mely során Győrbe is ellátogatnak

részletek
2023-10-12

Erdélyi Károly festőművész kiállítása

Erdélyi Károly festőművész kiállítása nyílik október 12-én 17 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár 2. emeleti rendezvénytermében (Baross G. út 4.) Erdélyi 70 címmel.

részletek