Decemberi régiségvásár


2022-12-18
Győr
ingyenes program
Győri Régiségvásár lesz aranyvasárnap, december 18-án 7 és 14 óra között a Tarcsay utcai téren. Szép tárgyak között sétálva karácsonyi ajándékot is találhatunk. Használati és lakberendezési tárgyakkal is színesíthetjük lakásunkat, gyarapíthatjuk gyűjteményünket.
Hirdetés

A januári és februári téli szünet előtt még találkozzunk a decemberi Antikexpon! Legközelebb 2023. március harmadik vasárnapján rendezik meg a régiségvásárt.

A rendezvény miatt szombat estétől vasárnap délutánig szünetel a parkolási lehetőség a téren! A Győr-Szol Zrt. mindenkit arra kér, hogy gépjárművével december 17-én, szombaton 20 óráig hagyja el a parkolót, melyet a vasárnapi Antik Expo-t követően lehet újra használni.

Kapcsolódó témák: #régiségvásár |
további programok
2023-02-15

Bibliai előadások Győrben

A Biblia elfeledett történetei - „Ősi történetek, Örök tanulságok” címmel indult előadássorozat a győri (VOKE) Arany János Művelődési Ház galériájában (Szárnyaskerék épülete).

részletek
2023-02-15

Grafikatörténeti előadások III.

A grafikatörténeti előadások következő részében Radosza Attila képzőművész mesél a grafikához való viszonyáról, grafikusművész társairól.

részletek