Bezártak a múzeumok


2020-11-11 - 2020-12-11
Kiállítás
ingyenes program
A Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállítóhelyei a járványügyi helyzetre való tekintettel egy hónapig zárva tartanak.
Hirdetés

A COVID-19 második hullámával járó, szigorodó korlátozások értelmében 2020. november 11-től a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállítóhelyei a kormány bejelentése alapján, a járványügyi helyzetre való tekintettel 1 hónapig, azaz december 10-ig zárva tartanak. A kiállítások újranyitásáról időben értesítjük a közönséget.

Ennek értelmében az Agyagmíves IPARkodás, a Magas hőfokon című iparművészeti szakköreink, a Művészeti Rajzkör és a Győri Képző- és Iparművészeti Szakkör foglalkozásai, valamint a Rómer-ház programjai elmaradnak.

A Győr Megyei Őszi Tárlat megnyitóját online közvetítjük Facebook-oldalunkon. A tárlat virtuális kiállításként lesz elérhető. Bár a múzeum termeiben nem találkozhatunk, azonban a múzeumi munka nem áll le. Arra buzdítunk mindenkit, hogy látogassa a múzeum honlapját (www.romer.hu), tájékozódjon a közösségi oldalakon (Facebook, Instagram) és kísérje figyelemmel a folyamatosan bővülő digitális tartalmakat!”

Hirdetés
további programok
2020-12-05

Cserók placc

Szabadidő

Helyi termelők és kézművesek vására.

részletek
2020-11-30 - 2020-12-27

Advent a Vaskakasban

Színház

Karácsonyfagömb ajándékba.

részletek