Izgalmas irodalom

Beck Zoli és Grecsó Krisztián estje Szabadhegyen – TELTHÁZ!


2023-03-08
Hirdetés
Győr, Móra park 1.
ingyenes program
Frissítés! A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a március 8-i előadásra elfogytak a regisztrációs jegyek, így már nem tudnak több vendéget fogadni.
Hirdetés

Március 8-án (szerdán) 19 órakor a Kortárs irodalmi esték című programsorozat részeként a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér szervezésében, [email protected]ó – Hoztunk valamit magunkból című Beck Zoli és Grecsó Krisztián zenés irodalmi estjén vehetnek részt a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér József Attila Művelődési Házában (Győr, Móra park 1.).

A belépés díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött!
Regisztrálni csak teljes névvel a [email protected] email címen lehet.

Egy jelentkező maximum 2 főt regisztrálhat. Az estre való belépés csak visszaigazolt regisztrációval, és a Kisfaludy Károly Könyvtár ruhatárában előzetesen átvett meghívóval lehetséges!
Helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik.

A program a TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001 „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” című projekt keretében valósul meg.

(X)

Kapcsolódó témák: #győri könyvtár |#TOP |
további programok

A kulcs a Te kezedben van! 

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára jeligés gyermekíró pályázatot hirdet általános iskolás tanulók számára „A kulcs a Te kezedben van!” címmel. A megadott kulcsszavak felhasználásával meséket, illetve elbeszéléseket várnak az írni szerető pályázóktól.

részletek
2023-04-22

„Fut a Szentiván” 2023

Április 22-én (szombaton) a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ Díszteréről rajtol az idei „Fut a Szentiván" családi futóverseny.

részletek