Aranyfonál csomó nélkül


2019-11-10
Győr, Városház tér 1.
Előadás
ingyenes program
Negrea Vidia előadását november 11-én 14 órától hallgathatják meg az érdeklődők a győri városházán (Városház tér 1.).
Hirdetés

Negrea Vidia a resztoratív konfliktuskezelés meghonosítója és legjelesebb képviselője hazánkban, a Resztoratív Technikák Nemzetközi Szervezetének elnökségi tagja.
A resztoratív konfliktuskezelés egy nagyon egyszerű és letisztult technika. Célja: az érintettek bevonásával a problémát, vagy konfliktust úgy rendezni, hogy a kapcsolat a legkevésbé sérüljön és az érintettekben ne maradjanak rossz érzések. A károk helyreállítását, a jóvátételt, az áldozat és az elkövető rehabilitációját is támogatja ez a módszer, segíti az újrakezdést és a visszailleszkedést a társadalomba.

Súlyos, összetett, nagy horderejű konfliktusok esetében éppen úgy működik, mint a mindennapi élettel együtt járó összeütközésekben. Alkalmazható az oktatásban, a szociális szférában, az egészségügy, a rendészet, az igazságszolgáltatás, a büntetés-végrehajtás különböző területein, a családban és bármely közösségben.

Az előadásra előzetes regisztrációt kérünk, melyet a következő űrlap kitöltésével legyen szíves megtenni november 10-ig: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf89l3Wi50ldqgKfTf0kpVH2Jbr9_scQJWF28DejR1HfjQ16w/viewform

A program GYMJV Önkormányzata WHO Programiroda szervezésében valósul meg.

Hirdetés
további programok
2020-06-07

Védd a helyit, vedd a kisalfödit!

Szabadidő

Piac a Dunakapu téren.

részletek