Advent a Vaskakasban


2021-12-01 - 2021-12-31
ingyenes program
Az idén is a győri bábszínházat választotta pihenőhelyéül a Mikulás.
Hirdetés

Az első emeleti pódiumteremben kapott helyet a Mikulásház, ahol a nagyszakállú ajándékosztó éjszakánként álomra hajtja a fejét. Hogy a Vaskakasban még otthonosabban érezze magát a Mikulás, a társulat tagjai télikertet építettek, ahol nyalóka ágyás, Mikulásvirág ültetvény és ajándékot virágzó fenyőfa is várja a Télapót, és a gyerekek karácsonyi képeslapot készíthetnek a távol érő barátaiknak, rokonaiknak. A Mikulás ígérete szerint, még karácsonyig el is jutnak a képeslapok a címzetteknek.

Az első emeleti galéria szinten pedig 3D-s mesekönyvkiállítás nyílt. A mini papírszínházakat a Vaskakas Bábszínház nyitvatartási idejében ingyenes tekinthetik meg a családok.

A bábszínház kínálata a 4 év felettiek számára:
december 12. A négy évszak boszorkánya
december 18. Adventi esti mese-Éneklő Betlehem
december 19. Éneklő Betlehem
december 25. Karácsonyi esti mese-Éneklő Betlehem
december 26. A négy évszak boszorkánya

A Mikulásház látogatható csoportoknak előzetes bejelentkezéssel, az alábbi telefonszámon: 512-690.

Lehetőség van idén is karácsonyi bérlet vásárlásra, mely tartalmazza az álmot hozó kakaspárnát és 4 szabadon választható előadást. Felhasználható: 2022.december 31-ig. Ára 5.500 ft/darab

További részletek a Vaskakas Bábszínház Facebook oldalán.

Kapcsolódó témák: #bábszínház |#programajánló |
további programok
2022-10-07

Az Úr komédiása

A Katolikus Kulturális Hetek keretében, Assisi Szent Ferenc emléknapjához kapcsolódva kínál érdekes és rendhagyó találkozást Bakos-Kiss Gáborral, Jászai Mari-díjas színművésszel, a Győri Nemzeti Színház igazgatójával „AZ ÚR KOMÉDIÁSA – Egy színészi pálya szakrális stációi „ című előadás.

részletek
2022-10-05

Mindent a Bibliáról

„A Biblia válasza az élet nagy kérdéseire” címmel indul előadás sorozat Ömböli Krisztián lelkipásztor vezetésével a győri (VOKE) Arany János Művelődési Ház, Arany Galériájában (Révai utca 5. - Szárnyaskerék épülete) október 5-én (szerdán) 18 órakor.

részletek