Advent a Vaskakasban


2021-12-01 - 2021-12-31
ingyenes program
Az idén is a győri bábszínházat választotta pihenőhelyéül a Mikulás.
Hirdetés

Az első emeleti pódiumteremben kapott helyet a Mikulásház, ahol a nagyszakállú ajándékosztó éjszakánként álomra hajtja a fejét. Hogy a Vaskakasban még otthonosabban érezze magát a Mikulás, a társulat tagjai télikertet építettek, ahol nyalóka ágyás, Mikulásvirág ültetvény és ajándékot virágzó fenyőfa is várja a Télapót, és a gyerekek karácsonyi képeslapot készíthetnek a távol érő barátaiknak, rokonaiknak. A Mikulás ígérete szerint, még karácsonyig el is jutnak a képeslapok a címzetteknek.

Az első emeleti galéria szinten pedig 3D-s mesekönyvkiállítás nyílt. A mini papírszínházakat a Vaskakas Bábszínház nyitvatartási idejében ingyenes tekinthetik meg a családok.

A bábszínház kínálata a 4 év felettiek számára:
december 12. A négy évszak boszorkánya
december 18. Adventi esti mese-Éneklő Betlehem
december 19. Éneklő Betlehem
december 25. Karácsonyi esti mese-Éneklő Betlehem
december 26. A négy évszak boszorkánya

A Mikulásház látogatható csoportoknak előzetes bejelentkezéssel, az alábbi telefonszámon: 512-690.

Lehetőség van idén is karácsonyi bérlet vásárlásra, mely tartalmazza az álmot hozó kakaspárnát és 4 szabadon választható előadást. Felhasználható: 2022.december 31-ig. Ára 5.500 ft/darab

További részletek a Vaskakas Bábszínház Facebook oldalán.

Kapcsolódó témák: #bábszínház |#programajánló |
további programok
2023-12-13

Előadás a bibliáról

„Kik álltak a jászol körül? - Adventvárás akkor és most” címmel hallható előadás Ömböli Krisztián és Oláh László lelkipásztor vezetésével a győri Arany János Művelődési Házban (Szárnyaskerék épülete, Révai utca 5.) december 13-án (szerdán) 18 órakor.

részletek
2023-12-09

Adventi Angyalséta

Az adventi időszak legnépszerűbb városnéző sétája az idén 10 éves Angyalséta, ami igazán szép, meghitt pillanatokat ígér Győr csodás barokk belvárosában.

részletek