A boldogság jógája


2022-06-10
Swami Bhaktananda "A boldogság jógája" című programra várják az érdeklődőket jövő pénteken, 06.10-én 17.00-18.30 között a győri Virasana Jógastúdióba!
Hirdetés

A program témája egy olyan dolog, amit mindenki szeretne, mégis csak keveseknek adatik meg; a boldogság. Bármilyen meglepő, a boldogság nemcsak, hogy jógamódszer, hanem a jóga első számú ajánlása és célja is. A boldogság gyakorolható, és tehetünk is érte nap mint nap. Az esemény során a résztvevők megismerik és kipróbálják azokat az egyszerű, de hatékony technikákat, amelyek segítségével elérhetik és fenntarthatják ezt az üdvös állapotot.
A programot Swami Bhaktananda, a Satyananda Yoga tradíció tanára és a Magyar Jóga Társulás ásram alapítója vezeti.
A Satyananda Yoga-Bihar Yoga India és a világ egyik legelismertebb jógahagyománya, amelynek kiemelkedő szerepe van a jóga modernkori reneszánszában. Azon kevés jógatradíciók egyike, melyet ma is élő spirituális mester vezet, aki a jógikus tudás és az inspiráció tiszta forrása. A program során lehetőség nyílik a Satyananda Yoga Alapítvány kiadásában megjelent magyar nyelvű Bihar Yoga könyvek megtekintésére is.

Fontos információ, hogy részvételével a Virasana Jógastúdió működését támogatja.

Időpont: 2022.06.10. 17.00-18:30
Helyszín: Virasana Jógastúdió Győr, Bisinger J. stny. 26. 3/2. (12-es kapucsengő)

Kapcsolódó témák: #jóga |
további programok
2023-12-01

Jótékonysági Mikulás Autóstalálkozó lesz Győrben

Jótékonysági Mikulás Autóstalálkozót rendeznek most szombaton, december 2-án este Győrben, az Audi Aréna parkolójában.

részletek
2023-12-07

Adventi illatok Győr-Újvárosban

December 7-én (csütörtökön) 17 órától szeretetvendégséggel és zenés műsorral várják az érdeklődőket az újvárosi Kossuth-szobor előtti téren.

részletek