93. Ünnepi Könyvhét és 21. Gyermekkönyvnapok


2022-06-09 - 2022-06-11
Kisfaludy Károly Könyvtár és Rendezvényterem (Győr, Baross Gábor. u. 4.)
ingyenes program
Könyvbemutatók és irodalmi programok.
Hirdetés

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával ez évben is megszervezi a győri Ünnepi Könyvhetet, csatlakozva a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének országos rendezvénysorozatához. Az idei rendezvényen is számos könyvbemutató és irodalmi program várja az érdeklődőket. A Baross úton felállított standokon a könyvkiadók, könyvesboltok és intézmények újdonságai tekinthetők, valamint vásárolhatók meg.

A győri könyvhét vendége lesz többek között Benedek Szabolcs, Zalán Tibor, Varró Dániel, a kínálatban – szokás szerint – helyi kötődésű könyvek is megjelennek, sor kerül pl. a Nemzetiségek Győrben c. kötet (Takács Miklós és Bihari Zoltán szerkesztésében) vagy Juhász Attila tanulmánykötetének (Tengerjáró) bemutatójára.

A teljes program innen letölthető!

Kapcsolódó témák: #könyvhét |
további programok
2024-06-24 - 2024-06-28

XV. Győri Reneszánsz és Barokk Hét

A 2024 nyarán megrendezendő Győri Reneszánsz és Barokk Hétnek már 15 éves hagyománya van, ahol a régizene kedvelői és művelői különleges koncerteken és mesterkurzusokon vehetnek részt és hódolhatnak szenvedélyüknek.

részletek
2024-06-22

Juniális a győrszentiváni plébánián

A győrszentiváni Egyházközség június 22-én, szombaton vidám juniális napot szervez. A 10 órától délután 4-ig tartó együttlétre mindenkit sok szeretettel várnak. Lesz ingyenes ugrálóvár, lovacskázás, családi játékos vetélkedő. Minden résztvevő ingyen ebédet kap.

részletek