𝗞𝗔𝗣𝗦𝗭𝗨𝗟𝗔 𝗣𝗔𝗦𝗦𝗭 – IdĹ‘kapszula találkozĂł


2023-09-22
ingyenes program
Szeptember 22-én (pénteken) 18 és 20 óra között a Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban Digitális időkapszula átadásra invitálja az érdeklődőket a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér.
Hirdetés

Digitális időkapszula közösségi tervezési tevékenység megvalósítása azzal a céllal, hogy a célterületeken lakók/tanulók bevonásával virtuális időkapszulába zárjuk a jelenlegi értékeket és a jövő terveit Győr 11 városrészére vonatkoztatva. Az időkapszula mindig egy adott korosztály elképzeléseit tartalmazza, így a városrészekben élő lakosság korosztályi szemüvegén keresztül kapjunk képet a jelenről és az elképzelt jövőről. 

A projekt két elemből áll, az első része egy interaktív stúdióbeszélgetés (Kapszula Stúdió), mely során a 11 városrész aktív, tevékenységében kiemelkedő tagjaival történik beszélgetés. A második pedig egy időkapszula találkozó (Kapszula Passz), melyen egy összevágott film vetítése történik. Egy közös happening során jelképesen elhelyezzük egy emblematikus helyre az időkapszulát.

Program:

– ZenĂ©s Slam ProdukciĂł

  • rap Ă©s slam: Wawra MátĂ©
  • Ă©nek Ă©s gitár: Kocsis-Barna PĂ©ter

– Kapszula StĂşdiĂł – rövidfilm

– Digitális IdĹ‘kapszula átadása

– DĂ­szvendĂ©g: Dr. Horváth Sándor Domonkos – Dr. Kovács Pál Könyvtár Ă©s KözössĂ©gi TĂ©r igazgatĂłja

– Honey Jeans Band koncert – 2023 SzĂ­npadra fel! nyertese

A program a TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001 „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában”című projekt keretében valósul meg.

további programok
2024-05-07

Európai választások – az EU válaszúton

Újabb előadás az MCC-ben Győrben, a téma az Európai Unió és a közelgő választások lesznek!

részletek
2024-05-11

Egészség-Piac Újvárosban

Ingyenes orvosi vizsgálatok, szűrések, mérések, tanácsadások, bemutatók.

részletek