Békét Európának, békét és további fejlődést Győrnek!

Győr+ Fotó: Vig Norbert
2024.06.03. 19:30

Nagyon nagy téttel bírnak a közelgő választások, a béke, a biztonság és a fejlődés mellett kell voksolni. Dr. Dézsi Csaba András a Nyakkendő nélkül című műsorban a háború borzalmairól is beszélt, de a többi között szólt arról is, hogy mi lesz az egyik legnagyobb kihívás Győr jövőjét illetően.

Több mint négy évvel ezelőtt vette át a város vezetését a polgármester, aki úgy fogalmazott, már nem a múltról kell beszélni, hogy milyen nehéz volt az első időszak, hanem arról, hogy milyen fejlesztések valósultak meg és, hogy mi mindenben kell még előrelépni a következőkben.

“Győr azért egy sikeres város, mert minden ember becsülettel, tisztességgel teszi a dolgát, mindenkinek megvan a szerepe a város működésében. Együtt vagyunk sikeresek, nem egyedül a polgármester. Nyilván meghatározó a polgármester szerepe abból a szempontból, hogy a városnak merre haladjon a szekere” – ismertette dr. Dézsi, de kiemelte azt is, hogy az ipar szerkezetének átalakulása mindenképpen az egyik legnagyobb kihívás lesz Győrben. Hogy miért? Ez is kiderül a Nyakkenő nélkül című műsor legújabb adásából, melyben Herkely Ákos látta vendégül a polgármestert.

Az adás itt visszanézhető: