Hirdetés

Végzetes balesetek az utakon

police.hu
2019.10.04. 18:24

Borsodban elgázoltak egy gyermeket, Bács-Kiskun megyében ketten életüket vesztették egy ütközésben.

Hirdetés

A járdára sodródott autó ütötte el apát és fiát Baktakéken, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében. A babakocsiban tolt kisfiú a helyszínen az életét veszítette.

Halálos közúti közlekedési baleset történt 2019. október 4-én 15 óra 30 perc körül Baktakék belterületén. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi 25 éves sofőrje eddig tisztázatlan körülmények miatt lesodródott az útról, majd a járdán elütött egy férfit, aki 5 hónapos kisfiát tolta a babakocsiban. A balesetben az édesapa könnyebb sérüléseket szenvedett a kisfia azonban a helyszínen az életét veszítette.

Hirdetés

A rendőrség vizsgálja a halálos közúti közlekedési baleset pontos körülményeit.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. október 4-én 15 óra 10 perc körül a 44-es számú főút 33-as kilométerénél, Tiszaug térségében (Bács-Kiskun megye) egy személyautó és egy kamion eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A baleset következtében két személy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a főutat. A rendőrök a helyszínelést befejezték 20.50 körül, és a forgalomkorlátozást feloldották, így az út ismét teljes szélességében használható.

Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés |
likeold
a fb oldalunkat