Hirdetés
Ünnepnaphoz igazodnak a vonatok és a buszok

Változik a közlekedési rend

Győr+
2019.10.21. 06:32

Október 22-én a munkanapi, 23-án az ünnepnapi, 24-én a munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok és a buszok.

Hirdetés

A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a MÁV-START azt javasolja utasainak, hogy a menetjegyeket és helyjegyeket elővételben váltsák meg. Gyorsan és egyszerűen vásárolhatják meg az utasok a vonatjegyeiket a vasúttársaság internetes jegyvásárlási rendszerében, vagy az okostelefonokon elérhető MÁV applikációban. Az online vagy mobilalkalmazással megvett e-vonatjegyek a pénztári árhoz képest 10 százalékkal olcsóbbak. Az automatáknál vásárlók 5 százalékos kedvezményt kapnak, míg a menetrendi keresőben @ jellel jelölt, csúcsidőn kívüli vonatokra legalább 100 kilométer távolságra váltott e-vonatjegyekre 20 százalékos engedmény jár.

A 26 éven aluli – diákigazolvánnyal nem rendelkező – fiatalok október 22-én 10 órától október 23-án éjfélig tartó időszakban igénybe vehetik a hétvégi, 33 százalékos kedvezményű menetjegyet. A gyermekek, családosok, tanulók, diák- és felnőtt csoportok, nyugdíjasok stb. is élhetnek a szokásos kedvezményekkel.

Hirdetés

Az október 23-ai és a november 1-i ünnepnapok, valamint az őszi tanítási szünet idején az autóbuszok a megszokottól eltérően, az alábbi rend szerint közlekednek:

Bővebb információ a vasút– és a busztársaság honlapján érhető el.

Forrás: MÁV-Start/Volán Zrt.

Kapcsolódó témák: #közlekedés | #MÁV |
likeold
a fb oldalunkat