Lányokat futtatott

Vádat emeltek egy bordélyházat üzemeltető férfi ellen

Illusztráció: Pixabay
MTI
2021.10.19. 12:52

Vádat emeltek egy szórakozóhelyet bordélyházként üzemeltető férfi és tizennyolc társa ellen - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség.

A Veszprém Megyei Főügyészség közölte, a vádlott egy 41 éves pécsi állampolgár, aki 2012 szeptembere és 2019 májusa között követte el Balatonfüreden a bűncselekményt. A hivatalosan táncoslányként dolgozó alkalmazottak az itallapon többféle, “masszázsként” megjelölt szolgáltatást nyújtottak, azonban ezek a megnevezések a valóságban szexuális szolgáltatásokat jelentettek.

A bárban tilos volt direkt módon a szexről beszélni, ezért a férfi kitanította az alkalmazottait, hogy megfelelő szavakkal, gesztusokkal, hanghordozással miként utaljanak a szórakozóhelyen valójában folyó tevékenységre.


A vendégek a lányok szolgáltatásaiért a pultosnál fizettek, aki ezután átadta nekik a szoba kulcsát. A műszak végén a pultos által vezetett kimutatás alapján számoltak el, a lányok a keresetük felét kapták meg. A bár és a szexuális szolgáltatások bevételének a fele a 41 éves férfihoz került, aki a bordélyház működtetésével több mint 115 millió forintot keresett.


Az itallapon szereplő masszázsokat nemcsak a bárban, hanem a megrendelő által kívánt helyen is igénybe lehetett venni, ilyenkor a vendég által kért lányt a szórakozóhely egyik alkalmazottja vitte a jelzett helyre, majd vissza a bárba. Az ügyészség a vádiratában a szórakozóhely vezetőjével és az annak helyet adó ingatlan tulajdonosaival szemben – akik a bárban karbantartóként és takarítóként álltak alkalmazásban – börtönbüntetést és pénzbüntetést kért, valamint indítványozta a bűnös úton szerzett vagyon elkobzását.

Kapcsolódó témák: #bordélyház | #szórakozóhely |