Hirdetés
Karácsony

Új köntösben Csondor Kata karácsonyi slágere

Fotó: Youtube
Győr+
2020.11.28. 13:34

Az egyik legkedveltebb magyar karácsonyi dallá vált Csondor Kata „Add tovább!/Hóban ébred” című dala, amelyet most kicsit újragondoltak, s Kökény Attila és Vastag Csaba is beszállt a varázslatba.

Hirdetés

Eredetileg egy alig egy perces reklámfilmhez készült a „Add tovább!/Hóban ébred” dal, ám az emberek annyira megszerették, hogy egy különálló karácsonyi nóta született belőle, amely hatalmas siker lett. Ennek már lassan tíz éve, de még mindig az egyik legtöbbet játszott az adventi időszakban.

A dalt egy kicsit leporolták, felújították, Csondor Kata mellett beszállt Kökény Attila és Vastag Csaba is. Így született meg a nemrég bemutatott vadonatúj „Add tovább!/Hóban ébred”, amelyhez egy szép karácsonyi klipet is bemutattak.

Hirdetés

Ráadásul a christmasfm.hu oldal írásából kiderült, hogy a klipben szereplő gyermekek az AGA Gyermekotthon lakói, akik nem csak részt vettek a forgatásban, hanem énekelnek is benne. Nem véletlenül esett a választás rájuk, hiszen Kökény Attila rendszeresen jótékonykodik karácsony közeledtével, és többször is támogatta már a gyermekotthon lakóit. A klipforgatás után nem csak felejthetetlen élménnyel gazdagodtak a gyerekek, hanem a fa alatt található ajándékokat haza is vihették.

Hallgasd és nézd meg nálunk!

Kapcsolódó témák: #karácsony | #zene |
likeold
a fb oldalunkat