Hirdetés

Tovább diktálhatjuk az óraállást

Illusztráció: depositphotos.com
Győr+
2022.08.02. 13:12

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. és az E.ON Áramszolgáltató Kft. a 2022. augusztus 1-jei árváltozáshoz kapcsolódóan minden érintett ügyfelének lehetőséget biztosít a mérőállás bediktálására, ezért ennek határidejét augusztus 15-ig meghosszabbítják.

Hirdetés

Javasolják, hogy ha eddig még nem sikerült a mérőóraállás rögzítése, akkor augusztus 15-ig újra keressék fel az online ügyfélszolgálatot vagy tárcsázzák a telefonos ügyfélszolgálatot. A mérőóraállás rögzítése munkaidőn kívül is, 0-24 órában lehetséges az online felületen, illetve telefonon keresztül történő automatikus diktálással.

Felhívják az ügyfelek figyelmét, hogy a rendkívüli diktálás nem kötelező, és a kedvezményes kereten belül fogyasztó ügyfeleknek nem is érdemes mérőállást rögzíteni a rendkívüli időszakban.

Hirdetés

Amennyiben valaki augusztus 15-éig nem küldi el az aktuális mérőóra állását, nem érheti hátrány, ebben az esetben becsült érték alapján számlamegosztás történik és a 2022. július 31-ig elfogyasztott és a 2022. augusztus 1-jétől elfogyasztott energia mennyisége külön soron lesz feltüntetve a számlán.

További információk ITT.

Kapcsolódó témák: #eon | #gáz | #gázóra | #rezsicsökkentés | #villanyóra |
likeold
a fb oldalunkat