Hirdetés
A Hegyeshalom felé vezető oldalon

Terelés az M1-es autópályán

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2020.06.24. 06:08

A tehergépjárműveket a leálló sávra terelik a 17-es és 28-as kilométer között.

Hirdetés

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 17-es és a 28-as km közötti terelést átépítették. A tehergépjárműveket a leálló sávra terelik, a személyforgalom továbbra is az ellenkező oldalon a belső sávon halad.

Amint korábban beszámoltunk róla:

Hirdetés

„A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában, a Kormány támogatásával 2018-ban közel 15 kilométeren újult meg az M1-es autópálya. 2019-ben pedig minden eddiginél nagyobb volumenben, összesen 71 pályakilométernyi szakaszt érintő helyreállítási munkák indultak el. A munkálatok több szakaszon is folytatódnak.

A kivitelezők a fentieken kívül az előzetes ütemterveknek megfelelően folytathatják a pálya másik szakaszán is a helyreállítási munkákat. Így a Budapest felé vezető oldalon a 17-es és a 30-as kilométerszelvények között újabb sávelhúzásos terelést építettek ki.

A munkaterület kiépítését követően lezárták a helyreállítási munkák idejére a Budapest felé vezető oldalon az autópályára vezető, 18-as kilométernél található biatorbágyi felhajtót, továbbá a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 27-es kilométerszelvényben található Zsámbék-Herceghalom csomópontot, illetve a 28-as kilométernél lévő zsámbéki pihenőt. Az 27-es csomópontban a Hegyeshalom felé vezető oldalon sem lehajtani, sem felhajtani nem lehet majd. Kijelölt terelőút az 1-es főút és az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldala lesz, le- és felhajtani a 22-es kilométerben lévő Sasfészek-tó pihenőn keresztül lehetséges majd.”

Forrás: Útinform.hu

Kapcsolódó témák: #Győr-Moson-Sopron | #közlekedés |
likeold
a fb oldalunkat