Hirdetés
Jótékony zenészek

Rúzsa Magdi nem feledi, honnan indult

Fotó: Sajtófotó
HAK
2021.10.28. 09:42

A sikeres és népszerű énekesnő jelenleg leginkább hármasikrei érkezésére készül, az anyaság egy kicsit háttérbe szorítja most a zenei karriert, ám ez így is van rendjén. Azonban Magdi most is hallat magáról, s ahogy ő cselekszik, az példa lehet sokak számára.

Hirdetés

A zeneszeretők soha nem felejtik el azt a pillanatot, amikor 2005-ben a Megasztár harmadik szériájában feltűnt Rúzsa Magdolna, a vajdasági Kishegyesről érkező szülésznő, s olyat énekelt a zsűrinek, hogy meg sem állt a végső győzelemig. Magdiról már akkor sokan tudták: sikerre született, szívvel-lélekkel élő és gondolkozó személyiség, zseniális énektudással. A sikerek sorra jöttek, – elég csak például a dupla Aréna koncerteket említeni – Magdi viszont nem felejtette el, honnan indult. Kishegyesről mindig hatalmas szeretettel beszél, hazatérni mindig öröm a számára.

S hogy nem csak szavakkal szereti szülőföldjét, arra a hivatalos Facebook oldalán szerdán közzétett bejegyezése is bizonyíték: ebben Magdi elmeséli, hogyan is segítette a kishegyesi templomot, s miért is teszi ezt élete végéig, s neveli erre majd gyermekeit is:

„Boldogság!!!

A kishegyesi templom hangosítása talán a hatvanas évek óta nem lett felújítva. A papnak szinte kiabálnia kellett, hogy hallják. Idén gondoskodtam róla, hogy a templom új hangosítást kapjon és lecseréltettem a régi rendszert. Ígéretet tettem a bejáratban lévő Szűz Máriának( ez a kedvenc szobrom a templomban), hogy amíg élek gondoskodom a mi kis templomunkról. A gyerekeimet meg úgy nevelem majd, hogy miután én már nem leszek, ők vigyék tovább az ígéretemet. Adni jó! ”

Egy lentebbi, kissé számonkérő kommentre – hogy miért nem korábban kezdte a segítést – adott válaszából pedig az is kiderült, hogy két évvel ezelőtt már a karzat lépcsőjét is megcsináltatta. Mert Rúzsa Magdi tényleg nem feledi, honnan indult.

Kapcsolódó témák: #jótékonyság | #koncert | #zene |
Hirdetés