Hirdetés
Horoszkóp

Rákok, itt az idő regenerálódni!

Grafika: Győr+
Szakács Anna
2020.04.27. 07:22

A mérlegek munkája most nagyon változatos; a nyilasoknak nem szabad türelmetlenkedni, várjanak még a fontos döntésekkel. Mutatjuk, mit üzennek a csillagok a 18. hétre.

Hirdetés

KOS

Nagyon sok új tervük születik a héten, vegyék fontolóra mindegyiket, melyiknek van itt az ideje, és mire kell még kicsit várniuk. Ezeknek is eljön a megoldása, de még nem most. Párjukkal beszéljenek meg mindent, nehogy félreértse igyekezetüket. Hagyják ötleteiket szárnyalni most, legyenek kreatívak.

Hirdetés

BIKA

Munkájukban most nagy előrelépéseket tehetnek, ha mindenre figyelnek. Minden részlet, információ fontos lehet, használják fel ezeket. Élvezzék sikereiket, legyenek büszkék magukra. Ha új munkát keresnének, most arra is alkalmas az időszak. Figyeljenek párjukra is, lazítsanak, beszélgessenek.

IKREK

Mielőtt most bármilyen területen döntést hoznának, előtte lépjenek egy lépést hátrébb, nézzék meg az összefüggéseket, elemezzék ki helyzetüket, gondolják végig, ki mond Önöknek tényleg igazat. Így biztos, hogy nem tévednek, nem hoznak rossz és visszafordíthatatlan döntéseket. Fontos döntések ezek.

RÁK

Legyenek most sokkal fontosabbak önmaguknak, nagyon sok kérdésben döntést hoztak az elmúlt időszakban. Ideje regenerálódniuk, gyűjtsenek újra erőt, foglalkozzanak pozitív dolgokkal. Ha tudnak, akár kiránduljanak egy kicsit, akár párjukkal, akár egyedül. Lazítsanak most, idegeiknek szüksége van erre.

OROSZLÁN

Párkapcsolatuk kérdése kerül előtérbe a héten. Ne engedjék meg a félreértéseket, a féltékenységet. Gondolják végig, mit is szeretnének igazán, és így álljanak párjuk elé. Ha még egyedül lennének, akkor sem árt elgondolkozniuk, mit szeretnének magánéletükben, kit szeretnének. Tegyenek lépéseket céljaik felé.

SZŰZ

Nem úgy haladnak héten ügyeik, ahogyan azt szeretnék, próbáljanak emiatt nem idegeskedni. Mindennek eljön a maga ideje, de ez még nem biztos, hogy ez az idő. Rendezzék inkább a fontossági sorrendet, ezzel meg is könnyebbülnek. Párjuk véleményét is hallgassák meg, segíthet Önöknek jó ötleteikkel.

MÉRLEG

Munkájuk most nagyon változatos, olyan embereket ismerhetnek meg, akik új távlatokat nyitnak meg Önök előtt. Tartsák meg ezeket az új tapasztalatokat, építsék be életükbe. Ne felejtsenek pihenni sem, párjuk ebben segítség lesz. Tervezzenek olyan programot, ami feltölti Önöket, családjukat.

SKORPIÓ

Nagy szükségük lesz a héten megérzéseikre, olyan összefüggésekre jöhetnek rá, ami megóvja Önöket a későbbiekben a hazugságoktól. Már tudják, ki kivel van munkahelyükön, így a dolgok hátterébe tudnak nézni. Mintha még élveznék is ezt, visszatér régi kedvük, humoruk. Legyenek kreatívak, párjukkal is.

NYILAS

Várjanak még a fontos döntésekkel, ne legyenek türelmetlenek. Gyűjtsenek inkább információkat munkájukkal kapcsolatban. Szabadidejükben legyenek minél többet párjukkal, tervezzenek olyan programokat, amik feltöltik Önöket, ami közelebb hozza Önöket egymáshoz. Legyenek most nagyon figyelmesek.

BAK

Legyenek nagyon tudatosak a héten, csak céljaikra koncentráljanak. Ne engedjék, hogy a többiek eltérítsék Önöket ettől, most nagyon sok fontos lépést tehetnek meg önmagukért. Csak ez legyen szemük előtt. Pénzügyeik pozitívan alakulnak, könnyedén veszik az akadályokat. Jó döntéseik gyümölcse érik be.

VÍZÖNTŐ

Kellemes irányt vesznek ügyeik, nagyon sok segítség érkezik Önökhöz. Éljenek ezzel, használják ki az adódó jó lehetőségeket. Hallgassanak megérzéseikre, azok most nem hazudnak, mint ahogy máskor sem. Kreativitásuk így tud maximálisan működni. Párjuk is örül ennek persze, kapcsolatuk harmonikus.

HALAK

Próbáljanak minél nyugodtabbnak maradni a héten. Ne keveredjenek bonyodalmakba munkahelyükön, jobb, ha kicsit a háttérben maradnak. Feszültségeiket ne vigyék haza, próbálják levezetni ezt máshogy. Sportoljanak, sétáljanak, beszélgessenek párjukkal inkább. Lazítsanak többet.

Kapcsolódó témák: #horoszkóp |
likeold
a fb oldalunkat