Hirdetés

Ők lesznek Novák Katalin munkatársai

Fotó: Novák Katalin / Facebook
Győr+
2022.05.10. 13:45

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Novák Katalin átvette köztársasági elnöki hivatalát. Közvetlen munkatársait is megnevezte. Lássuk kikkel dolgozik majd együtt a köztársasági elnök!

Hirdetés

Novák Katalin hivatalos közösségi oldalán mutatta be azt a tíz szakembert, akik segíteni fogják a mindennapokban.

„A felelősségteljes és megtisztelő feladat ellátásában elsősorban Ekler Gergely hivatalvezetőre és Schanda Tamás kabinetfőnökre támaszkodom majd. Diplomáciai kérdésekben Altusz Kristóf, protokollfőnökként Manno István segíti a munkámat.

Hirdetés

A köztársasági elnöki kommunikációért Volf-Nagy Tünde felel. Főhadsegédként Kun Szabó István vezérőrnagyra, az alkotmányosság és a jog területén dr. Módos Mátyásra számítok.A Sándor-palota tervezésért és elemzésért felelős vezetőjeként Király András dolgozik majd. A gazdasági igazgatóságot Kreutzer Richárd, az elnöki titkárságot Vicze Katalin irányítja.

Az új kollégák mellett természetesen számítok a Sándor-palota korábbi munkatársainak tapasztalatára is. Az ünnepélyes beiktatási ünnepség szombaton, május 14-én lesz: a Kálvin téri református templomban tartott ökumenikus istentisztelettel kezdődik, majd a Kossuth téren folytatódik. Délután megnyitom a Sándor-palota kapuit. Mindenkit szeretettel várok!” – olvasható Novák Katalin posztjában.

Kapcsolódó témák: #köztársasági elnök |
likeold
a fb oldalunkat