Neoton klip, harminc év után

Fotó: Youtube
HAK
2022.06.23. 15:01

Sokat kellett várni az új Neoton klipre, de ma végre megjelent az, amire harminc éve vágyott minden rajongó: Újratervezés címmel videó forgott Csepregi Éváékkal.

Az Újratervezés című dal már korábban megjelent azon a korongon, amelyre szintén sokat kellett várni, hiszen tizenhét év után jelentetett meg új albumot a Neoton Família Sztárjaiként tovább működő zenekar.

Az Újratervezés Heatlie Dávid nevéhez fűződik, aki amellett, hogy a saját zenekarával, a Heatlievel ér el egyre nagyobb sikereket, a Neoton Sztárjai oszlopos tagja is. Egyébként dobosként segíti a bandát, s most már dalszerzőként is megmutathatta magát. A szöveget édesanyja, Csepregi Éva írta, s kettejük közös munkájából alakult ki az ízig-vérig „neotonos” hangzás.

A dalt Éva és Ádám énekli, a videóban közreműködik a zenekar többi tagja, Baracs Öcsi, Heatlie Dávid, Lukács Andrea és Lukács László is. A felvétel helyszíne a Budapest Retro Élményközpont volt, amely ideális díszletet adott a szövegnek és a hangulatnak.

A Neoton Sztárjai egyébként is az egyik legtöbb koncertet adó zenekar, határainkon túlra is rendszeresen hívják őket. Nem csak az örökzöld, legendás dalok, a retro-hullám miatt, hanem mert Éváék folyamatosan lépést tartanak a világgal. Hangzásban és látványban is felvették a fonalat a modern korral, s mégis önmaguk maradnak, semmi megjátszás.

Az Újratervezés pedig zeneileg, szövegileg és képanyagban is telitalálat lett.

Kapcsolódó témák: #kikapcsolódás | #klip | #koncert | #szórakozás | #zene |