Munkanap-áthelyezés

Módosul a közlekedési rend hétvégén

Győr+
2019.12.06. 06:14

Munkanap-áthelyezés miatt két hétvégén is módosul a menetrend rend a vasúton és a buszközlekedésben.

December 6-án és 13-án a munkanapra, 7-én és 14-én pedig a pénteki napra érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok a szombati munkanapok miatt.

Az utasok a vasúttársaság internetes jegyvásárlási rendszerében, vagy az okostelefonokon elérhető MÁV applikációban gyorsan és egyszerűen megválthatják a menetjegyeket és a helyjegyeket a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében. Az online vagy mobilalkalmazással megvett e-vonatjegyek a pénztári árhoz képest 10 százalékkal olcsóbbak, míg a menetrendi keresőben @ jellel jelölt, csúcsidőn kívüli vonatokra legalább 100 kilométer távolságra váltott e-vonatjegyekre 20 százalékos engedmény jár. Az automatáknál vásárlók 5 százalékos kedvezményt kapnak.

A 26 éven aluli fiatalok részére hétvégeken magáncélú utazásra biztosított kedvezmény a munkanap-áthelyezés miatt szombaton 10 órától vasárnap éjfélig vehető igénybe. Bővebb információ és a menetrend itt található.

2019. december 5. és 9. között a Volánbusz Zrt. helyi és helyközi autóbuszjáratai az alábbiak szerint közlekednek:

Egyes településeken a helyi járatok az általános közlekedési rendtől eltérően is közlekedhetnek. Egyéb információ itt olvasható.

Kapcsolódó témák: #közlekedés | #MÁV | #Volán |