Pályázat

Mesterecset: meghosszabbított határidő

Illusztráció: Mesterecset
Győr+
2020.11.10. 06:41

A Magyar Államkincstár egy héttel meghosszabbította a Mesterecset pályázat beküldési határidejét. Az elektronikus úton benyújtandó alkotások új benyújtási határideje: 2020. november 15. (vasárnap), 23:59.

A Kincstár a következő két érdekes témában várja az alkotni vágyó gyerekektől és fiataloktól a kreatív gondolatok megjelenítését:

– „Én így fizetek 20 év múlva”

– „Én így képzelem el a Babakötvényt”

„A pályázat benyújtási határidejének meghosszabbításával szeretnénk még több gyermeknek és középiskolás fiatalnak lehetőséget adni pályaműve elkészítésére és beküldésére – nyilatkozta dr. Borbély László András, a Magyar Államkincstár pénzforgalmi elnökhelyettese, a bíráló bizottság elnöke.

A Kincstár 5-től 18-éves korig várja a pályaműveket a következő négy kategóriában: hagyományos szabad kézzel készített művek kategóriái életkorok szerinti díjazással (5-8 évesek; 9-13 évesek, 14-18 évesek) és digitális eszközzel (rajzprogramok) művek életkortól független (5-18 évesek) díjazással. A szakmai zsűri a legötletesebb alkotásokat értékes vásárlási utalványokkal díjazza, a fődíj mind a négy kategóriában 150 000 Ft összegű értékű utalvány.

A pályázatok minden esetben a www.mesterecset-palyazat.hu honlapon nyújthatóak be a pályázati űrlap kitöltésével, az ott található feltöltési instrukciókat követve.

A Győr+ Rádió interjúja a témában:

Kapcsolódó témák: #pályázat |