Megtalálták az eltűnt tűzoltót

HAK Fotó: Illusztráció
2022.11.11. 08:34

A hírek november 10-én még arról szóltak, hogy egy dabasi tűzoltót nagy erőkkel keresnek, mivel eltűnt, s szerettei, kollégái sem tudnak róla semmit. A friss információk szerint a férfit épségben megtalálták.

Hirdetés

A 93.4 Dabas Rádió tette közzé november 10-én azt a felhívást, amelyben a lakosság és a közösség segítségét kérték az eltűnt tűzoltó megtalálásában. Ahogy fogalmaztak: Hosszú évek óta nyújtott segítséget a környéken minden katasztrófahelyzetben. Most ő szorul segítségre!”

Rövid idő alatt rengeteg megosztást kapott a poszt a Facebookon, s a rendőrség is nagy erőkkel kereste a férfit. Az közösségi média “egyenruhás csoportjaiban” is futótűzként terjedt a segítségkérése, és sokan indultak útnak, hogy a helyszínen segítség a keresést.

A 93.4 Dabas Rádió november 11-én frissítette a posztot, amelyben szerencsére már azt olvashatjuk, hogy megtalálták az eltűnt tűzoltót. Ezt erősíti meg a Eltünt Személyek Keresése nevű oldal is, illetve az a tény is, hogy a police.hu-ról is lekerült a férfi fotója és adatai.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők számára fentartott, 0-24 órában, ingyenesen hívható 116-123-as vagy 06 80 810-600-as telefonszámot!
Hirdetés