Felkavaró jelenet

Megrúgta macskáját, állatkínzással vádolják a francia focistát – VIDEÓ!

Illusztráció: Depositphotos
Győr+
2022.02.08. 10:23

Rendkívül ízléstelen videót került fel az internetre a Chelsea korábbi, a West Ham United jelenlegi védőjéről, Kourt Zoumáról, amelyen a kilencszeres francia válogatott futballista macskáját terrorizálja.

Hirdetés

A képeken látszik, hogy először megrúgja, majd egy azonosítatlan tárggyal meg is dobja, végül pofon vágja szegény állatot, aki próbál előle menekülni. Egy angol állatvédő szervezet, az RSPCA szóvivője emelte fel hangját először a videóval szemben: „Rendkívül felháborító ez a videó! Semmiképp sem elfogadható egy állat megrúgása, ütése. Nagyon hálásak vagyunk azoknak, akik ezeket az eseteket jelentik nekünk, mindig megvizsgáljuk az állatjólléttel kapcsolatos panaszokat, s szükség esetén lépéseket teszünk.”

A rendőrség egyébként kivizsgálta az ügyet, de végül úgy döntött, nem folytat nyomozást Zouma ellen.

A videóra a védő jelenlegi klubja, a West Ham United reagált: „Beszéltünk Kourttel, belsőleg fogjuk elrendezni az ügyet. Azt viszont mindenképp szeretnénk jelezni, hogy az állatkínzás minden formáját elítéljük!”

Később maga a játékos is reagált a vádakra: „Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, akit a videó felháborított. Mindenkit biztosítok, hogy a macskáinknak nem esett baja, és mindkettejük megbecsült és dédelgetett tagja a családunknak. Ez egy egyszeri eset volt, többet biztosan nem fog előfordulni.”

Forrás: m4sport.hu
Illusztráció: Depositphotos

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #állatkínzás |