Hirdetés
Zene

Megérkezett Pápai Joci nyári slágere

Fotó: Youtube
Győr+
2022.08.03. 20:33

A dal címe sokat sejtetően „Ott vársz rám”, ami egy nyári, élményekkel teli utazást örökít meg a Balaton partján. – írja a zene.hu.

Hirdetés

Két fiatal modellt kértünk meg, hogy legyen a klip főszereplője Joci mellett, hiszen velük tudjuk átadni a balatoni nyár életérzését. Fontos momentum, hogy Joci a dal végén megérkezik, és az esti tábortűznél adja elő ezt a könnyed kis nótát egy szál gitáron, ennek is van jelentősége, mindenkinek a saját élményei miatt kicsit más, de mégis ugyanaz a szívet melengető érzés, amit maga a tűz látványa idéz meg.” – mondta el a klip rendezője, Jimy J. Hollywood.

Joci emellett azt is kiemelte, hogy a mély érzésű dalok mellett fontosnak tartja, hogy a közönség megismerje egy másik oldalát is, amit a „Sztárban sztár leszek!” című műsorban is láthatnak majd a tévénézők, ugyanis szeptembertől a TV2 képernyőjén láthatjuk a showműsort, Joci újra a zsűriben foglal helyet.
 
Fontos számomra, hogy a világot és hazánkat is próbára tevő 2 év után végre én is olyan dallal jelentkezzek, ami kicsit kikapcsolja a hallgatót, felidézi a legszebb nyári emlékeit, esetleg a vízparton hallgatva épp a legemlékezetesebb nyári élményeinek egyik nagy kedvencévé válhat. Újra szabadok lehetünk, élvezzük hát a napsütést, a nyári forróságban a hűs Balaton hullámait, a vattacukrot, a ropogós sültkrumplit, gyűjtsük össze az élményeket, legyünk sokat a családunkkal és a barátainkkal.”
 
Az „Ott vársz rám” nem akar több lenni egy habkönnyű nyári slágernél, amit a „A Dal” kétszeres nyertese további slágerekkel fog majd fokozni.

Hirdetés

A nyár végén szeretném megmutatni egy újabb oldalam egy másik slágerrel, ősszel pedig egy meglepetés premierrel és egy olyan, számomra is kedves szerzeményemmel érkezem, ami sok-sok érzelemmel fogja megtölteni a szíveket, kicsit visszautazunk a ’80-as évekbe és bízom benne, hogy a táncparkettek is megtelnek majd egy-egy rendezvényen a dalom hallatán.” – mondta el Joci.

Forrás: zene.hu

Kapcsolódó témák: #kikapcsolódás | #koncert | #nyár | #szórakozás | #zene |
likeold
a fb oldalunkat