Hirdetés
Halálos baleset az M1-esen

Kamionok ütköztek az autópályán

Fotó: police.hu
police.hu
2020.03.09. 07:25

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 157. kilométerszelvényében, Mosonmagyaróvár térségében kora reggel – olvasható a police.hu oldalán.

Hirdetés

Frissítés (15:02): Megszűnt a forgalomkorlátozás. Ismét zavartalanul haladhat a forgalom az autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán.

Frissítés (11:23): A terelés véget ért, félpályán megindult a forgalom.

Hirdetés

Frissítve: Az autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán – eddig tisztázatlan körülmények között – négy tehergépjármű ütközött. A baleset következtében egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Fotó: police.hu

Az érintett útszakaszt a rendőrség a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta.

Az Útinform arra kéri a közlekedőket, hogy aki teheti, a 142-es kilométernél, a lébényi csomópontban térjen le az autópályáról. Visszatérni a 160-as kilométernél, Mosonmagyaróvárnál lehet.

Korábban írtuk:

Két kamion szenvedett utoléréses balesetet az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 157-es kilométernél, Mosonmagyaróvár térségében hétfő reggel. A balesethez a mosonmagyaróvári és a lébényi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó segítségével megkezdték egy ember kiszabadítását az egyik kamionból. A mentők is a helyszínen vannak.

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Katasztrófavédelem

Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés |
likeold
a fb oldalunkat