Hirdetés

Kamerarendszert telepítettek Győrzámolyon

Fotó: Győr+
Győr+
2020.12.16. 10:53

A „Természeti, kulturális, történelmi, épített örökségünket fenntartó, elérhetőségét javító és az identitástudatot növelő kezdeményezések támogatása” című, VP6-19.2.1.-81-1-17.-es kódszámú felhívásra beadott, „A közbiztonság javítása érdekében térfigyelő kamerarendszer telepítése Győrzámolyon” tárgyú projektben összesen 21 kamerát helyeztek ki.

Hirdetés

A kamerák között két rendszámfelismerő rendszer is található. A beruházás összértéke 13 millió 600 ezer forint, amiből 5 millió forint támogatást nyert a község. Pulai Nikoletta a település polgármestere elmondta, a beruházás nagy öröm a település számára.

„Évek óta felmerült lakossági igényként a kamerarendszer kiépítése, a megyei rendőrség vezetőivel közösen kerestük meg és jártuk be azokat a helyszíneket ahova a kamerák kikerültek” – fogalmazott a polgármester.

„Bízom benne, hogy a most, Győrzámolyon kiépített rendszer hozzájárul településünk közbiztonságának növeléséhez és a különböző szabálytalanságok jelentős csökkentéséhez” – tette hozzá Pulai Nikoletta. A polgármester azt is elárulta, hogy a rendszer hivatalos átadóját a covid járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet után fogják megtartani a településen.

Kapcsolódó témák: #biztonság | #fejlesztés | #Győr-Moson-Sopron |
Hirdetés