Hirdetés
Útinform

Javítási munkák kezdődnek az M1-esen

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2021.02.24. 07:48

Több szakaszon is lokális burkolatjavítást végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M1-es autópályán Nagyszentjános és Győr térségében.

Hirdetés

Február 24-én, szerdán a Budapest felé vezető oldalon Nagyszentjános térségében, míg február 25-én, csütörtökön az autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán Győr és Nagyszentjános térségében zajlanak munkálatok forgalomkorlátozás mellett. A munkaterületeknél a külső sávot lezárják, közlekedjünk óvatosan!

Szerdán, a Budapest felé vezető oldalon a 100-as és a 102-es szelvények között, míg csütörtökön a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 104-es és 105-ös, valamint a 127-es és 129-es kilométerszelvények között zajlik a munkavégzés.

Hirdetés

Ez idő alatt az autópálya forgalma az érintett szakaszokon egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek a szakemberek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. Továbbá a szakemberek felhívják a figyelmet, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. 

A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

További hírek az M1-esről:

A Zsámbéki pihenőben átépítik a benzinkutat. A pihenő mindkét oldalon nyitva van, de tankolni nem lehet, és a mosdót sem használhatják. Helyette a Sasfészek-tó pihenőhely, vagy az Óbarok pihenő használható.

Hegyeshalomnál, a 168-as km-nél lévő hídon a dilatációs szerkezetet javítják. A határ felé a külső sávot lezárták.

Forrás: Útinform

likeold
a fb oldalunkat