Hirdetés
Horoszkóp

Ikrek, egyszerűsítsetek!

Grafika: Győr+
Szakács Anna
2020.05.04. 07:43

A 19. héten a pihenés, a lazítás kerül középpontba. Engedjük el a feszültséget!

Hirdetés

KOS

Rendezzenek le végre olyan helyzeteket, konfliktusokat, amelyek már régóta húzódnak életükben. Mindenkivel beszéljék meg, mondják ki véleményüket. Ha tudnak, hétvégén tervezzenek meg mindent párjukkal, boldoggá tenné Önöket, ne szalasszák el a jó lehetőségeket. Lazítsanak, pihenjenek együtt.

Hirdetés

BIKA

Próbálják féltékenységük igazi okát kideríteni, ne engedjék, hogy elhatalmasodjon Önök felett ez a szörny. Keressék meg azt is, vajon miért nem bíznak eléggé önmagukban. Hátha a két érzés között van némi összefüggés. Munkájukban legyenek kitartóak, álljanak ki igazuk mellett.

IKREK

Megterhelő hét várhat Önökre, ha nem figyelnek, könnyen kicsúszik kezük közül az irányítás. Egyszerűsítsék le a dolgokat, így időt és energiát is tudnak egyszerre spórolni. Párjukkal osszák meg gondolataikat, jövőbeli terveiket, ez mindkettőjüket eléggé motiválja. Távolodjanak el a helyzetektől, lazítsanak.

RÁK

Nagyon kellemes, pozitív hét vár Önökre, próbálják ezt megtartani egész héten. Lehet, hogy ez nem lesz annyira egyszerű, merítsenek erőt az élményekből. Próbálják kizárni a külvilág negatívizmusát, hallgassanak párjukra, aki most jó tanácsokkal látja el Önöket. Legyenek erősek, építsék fel magukat lelkileg.

OROSZLÁN

Próbáljanak most csak a céljaikra koncentrálni, ez erőt fog adni a továbbiakra. Legyenek nagyon körültekintőek, ne szolgáltassák ki magukat feleslegesen. Kerüljék irigyeiket, ne is hallgassanak a pletykákra. Lépésről lépésre haladjanak, párjuk segíti Önöket mindenben szerencsére. Szerezzék vissza lelkesedésüket.

SZŰZ

Vegyék elő emberismeretüket, ne altassák el megérzéseiket. Így könnyedén meg tudják különböztetni, ki is áll Önök mellett, és ki csak azt mondja. Kezeljék lazábban a dolgokat, ne vegyenek mindent a lelkükre. Ne kételkedjenek önmagukban, vigyázzanak önbizalmukra. Így megkönnyítik saját életüket.

MÉRLEG

Lassítsanak kicsit a héten, ne legyenek görcsösek, nem tenne jót ez sem idegrendszerüknek, sem pedig ügyeik megoldásában. Kezeljék könnyedén a helyzeteket, amennyire csak tudják, így sok konfliktust tudnak elkerülni. Próbáljanak önmaguk fejlesztésére koncentrálni, időszerű lenne.

SKORPIÓ

Munkahelyükön kissé feszült most a hangulat, és ennek szót is adnak, nem kerülheti el senki az Önök csípős megjegyzéseit. Próbálják ezt magánéletükben nem éreztetni, párjuk nem tehet igazán semmiről. Inkább vegyenek ki szabadnapot, akár lazítsanak kicsit párjukkal, jót tenne Önöknek. 

NYILAS

Hagyják a héten kicsit a sorsukat is működni, ne tervezzenek semmi lényeges változást. Inkább csak figyeljék az események alakulását, hiszen az előző hetekben sok mindent megtettek céljaikért. Figyeljenek párjukra is, szervezzenek vidám, feltöltődést adó programokat. Pihenjenek aktívan.

BAK

Kapcsolataik kerülnek előtérbe a héten, próbáljanak minél több konfliktust, félreértést elrendezni. Próbáljanak kicsivel jobban rugalmasnak lenni, ez az Önök előnyére válna. Párjuk sem tanácsol rosszat, hallgassák meg őt is. Ne kapkodjanak, az most nem segít. Tanácsosabb nyugodtan túljutni ezen.

VÍZÖNTŐ

Még mindig türelmesnek kellene lenniük, bár ez most kissé nehezükre esik. Szeretnének már előbbre jutni, és az eredményeket élvezni. Szabadidejükben töltődjenek fel, éljék ki kreativitásukat. Vigyázzanak otthonuk hangulatára, ne idegeskedjenek feleslegesen, ez csak rontana most a kapcsolatukon.

HALAK

Minél többet pihenjenek a héten, ne idegesítsék fel magukat semmin se feleslegesen. Ha tudnak, akár kiránduljanak egyet a hétvégén. Párjukkal szervezzenek közös aktív pihenést, ez közelebb hozza Önöket is egymáshoz. Idegrendszerüket jobb lenne tehermentesíteni, erre törekedjenek.

Kapcsolódó témák: #horoszkóp |
likeold
a fb oldalunkat