Hirdetés

Heti horoszkóp

Győr+
2020.05.25. 06:39

Szakács Anna győri asztrológus kiolvasta a csillagok állását.

Hirdetés

KOS

Nagyon zsúfolt hét elé néznek, keressenek prioritást, így nem fordul át lelkesedésük idegességbe. Ne legyenek meggondolatlanok, sok helyzetben kell türelmesnek maradniuk. Kerüljenek el minden veszekedést, de legyenek határozottak. Párjuk támogatja Önöket, beszéljenek meg mindent.

Hirdetés

BIKA

Tegyék most félre a féltékenységet, nem lenne jó most erre az érzésre hallgatniuk. A pletykák sem építik önbizalmukat, legyenek biztosak önmagukban inkább. Figyeljenek az értékes kapcsolataikra, legyenek olyan emberek társaságában, akikkel emelik egymás energiáját, életét.

IKREK

Mérjék fel a helyzeteket előbb, és csak azután reagáljanak, döntsenek, vonjanak le következtetéseket. Nem kell kapkodniuk semmiben sem, van szerencsére idejük a döntéshozatalra. Kapcsolataik átalakulnak, a megbízható emberek maradnak Önökkel, akik szeretik Önöket. Értékeljék ezeket a kapcsolatokat.

RÁK

Párkapcsolatuk most nagyon szépen alakul, érzelmeik elmélyülnek ebben az időszakban. Adják át magukat ennek a folyamatnak, értékeljék minden fázisát. Ne sürgessék az időt, nem fog gyorsabban haladni. Munkájukban most elismerésekre számíthatnak, új lehetőségek nyílnak meg.

OROSZLÁN

Gyűjtsenek erőt a héten a továbbiakhoz, adjanak időt maguknak, gondolják végig, hogyan tovább. Ne siessenek el most semmit sem, nehogy később megbánjanak bármit is. Foglalkozzanak kapcsolataikkal is, találkozzanak rég nem látott barátokkal. Lazítsanak kicsit ezen a héten.

SZŰZ

Számos olyan megoldás jut most az eszükbe, amire nem is gondoltak az előző időszakban. Olyan inspiráló találkozásokban is lehet részük, ahol egy régi barát vagy ismerős lehet a jó hír hozója. Ezek a segítségek egy csapásra megoldanak végre olyan nehéz helyzeteket, amikben hosszú ideje toporogtak.

MÉRLEG

Régóta húzódó ügy végére tehetnek pontot, egy régi ötletüket tudják végre megvalósítani. Ne legyenek félénkek, inkább vágjanak bele terveikbe. Már sokszor átgondolták lépéseiket, nincs okuk az aggodalomra. Párjuk, családjuk támogatja Önöket, fogadják el, beszéljék meg helyzetüket.

SKORPIÓ

Rendezzék párkapcsolati problémáikat minél előbb, ne engedjék, hogy teljesen elfogyjon erejük, energiájuk. Tisztázzák le először is önmagukban, mit éreznek, és ezek szerint döntsenek. Családjuk meglehetősen aggódik Önökért, mindezt persze el is mondják, akár akarják, akár nem.

NYILAS

Nyugodtabb hét elé néznek, éppen ezért ne kezdjenek el mindenféle feladat után kutatni. Inkább élvezzék ezt az időszakot, használják ki olyan dolgokra ezt a pihenést, amiket már régóta terveztek. Találkozzanak rég nem látott barátokkal, ismerősökkel. Párjukkal tervezzenek laza programokat.

BAK

Nem kell sietniük ezen a héten, lépésről lépésre sikerül mindent elrendezniük. Töltsenek párjukkal minél több időt, keressenek olyan programokat, amikkel fel tudnak töltődni, ahol el tudják engedni az előző idők fáradalmait. Ez lehet együtt elvonulós program, vagy természetben eltöltött lazítós, kirándulós idő.

VÍZÖNTŐ

Családjuk nyomásának engedve telik el ez a hét, bármennyire nem szeretik, hogy beleszólnak életükbe. Próbáljanak türelmesek és nyugodtak maradni, most nem használ, ha kapkodnak. Párjuk is csitítja Önöket. A hét vége felé már lazul ez a nyomás, barátaik kerülnek előtérbe. Pihenjenek, lazítsanak.

HALAK

Legyenek most családjuk mellett, valakinek szüksége van az Önök segítségére. Keressék meg együtt a megoldásokat, ez mindenkinek megnyugtató lenne. Ne fogják vissza kreativitásukat, ne legyenek kishitű érzéseik. Párjuk támogatja Önöket most maximálisan. Lazítsanak is azért, akár vonuljanak el kettecskén.

Kapcsolódó témák: #horoszkóp |
likeold
a fb oldalunkat