Hirdetés
Karácsonyváró

Hatosfogat dolgozta fel Justin Bieber karácsonyi slágerét

Fotó: Youtube.com
HAK
2020.12.02. 18:32

Sejthető volt, hogy karácsony közeledtével a haza énekesek egyre több dallal lepik meg a közönséget amely az ünnepvárásról és a legszebb időszakról szól. Tóth Andi is barátai is dobbantottak egy nagyot.

Hirdetés

Mégpedig nem kisebb slágerhez nyúltak, mint Justin Biber gigamega karácsonyi slágeréhez, a Mistletoe című dalhoz. S hogy kik voltak a kiváló énekesnő, s mindig a szexi oldalát villantó Tóth Andinak? Nos, nem kisebb nevek, mint Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Veréb Tamás, Gájer Bálint és B. Nagy Réka.

Tóth Andi hivatalos Insta oldalán így vallott az anyag megjelenése előtt:

Hirdetés

Ezzel az öt csodás emberrel feldolgoztuk Justin Bieber Mistletoe’című karácsonyi dalát. És persze, készítettünk nektek egy szuper klipet, hogy legyen mit nézni a karanténban. Várom nagyooon remélem tetszeni fog!! DECEMBER 1!!”

Tegnap meg is volt a premier, ami ahogy várni lehetett, hatalmas sikert hozott. Szerda estére már majd’ 40 ezren nézték és hallgatták meg az igazi karácsonyi hangulatot árasztó feldolgozást.

Előkerül benne minden, ami megmutatja milyenek is vagyunk ilyenkor: szertelenek, lelkesek, mosolygósak és nyitottak. Az ünnepre, az ételekre, a süteményekre és mindenre ami egy kicsit is karácsonyi benyomást áraszt. A legtökéletesebb ebben az időszakban mégis az, hogy együtt lehetünk a nekünk legfontosabbakkal.

A hatosfogat is készülődik, készül a kókuszgolyó, a mézeskalácsház sem dől fel olyan sokszor, szóval tényleg aranyos a videó!

Hallgassátok és nézzétek meg nálunk!

Kapcsolódó témák: #advent | #karácsony | #zene |
likeold
a fb oldalunkat