Hirdetés
Eplény

Három autó ütközött, lezárták a 82-es utat

Fotó: Ács Krisztián/deltahirek.hu
MTI
2020.06.20. 14:03

Három személygépkocsi ütközött a 82-es úton Eplénynél szombaton kora délután - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Hirdetés

Frissítés:

A deltahirek.hu információi szerint az Eplény felé haladó szürke BMW egy jobbra ívelő kanyarban áttért a szemközti sávba, ahol a szemből érkező bordó BMW-vel frontálisan ütközött. Az ütközés után a bordó BMW-nek, egy Citroen típusú autó is nekiütközött.

Hirdetés
Fotó: Ács Krisztián

„A balesethez Veszprémből és Zircről érkeztek tűzoltók akik elvégezték a műszaki mentést és két embert kiemeltek az autókból” – tudta meg a deltahirek.hu meg Csondor Henrietta katasztrófavédelmi szóvivőtől.

Fotó: Ács Krisztián

A hírek szerint ketten életveszélyes, ketten súlyos, egy ember pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. Nagy Judit rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint, a sérültek között egy 12 éves gyerek is volt, úgy tudjuk ő az egyik életveszélyes sérült. A mentők helikopterrel és földi úton szállították kórházba a sérülteket. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Fotó: Ács Krisztián

Korábban írtuk:

Nagy Judit elmondta: a baleset a 82-es út 15-ös kilométerszelvényében, Eplény belterületén történt, a három autó ütközésében öten megsérültek.

Az MTI információi szerint a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.     

Fotó: Ács Krisztián

A műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta a Veszprémet Győrrel összekötő 82-es főút eplényi szakaszát, a forgalmat a bakonyi településnél mindkét irányból – Veszprém és Zirc felől – visszaterelik.

Kapcsolódó témák: #baleset |
likeold
a fb oldalunkat