Hirdetés
Személyi sérülés Mosonmagyaróváron

Gyalogost gázoltak

Győr+
2019.11.29. 09:17

Egy 47 éves mosonmagyaróvári férfi sérült meg a baleset következtében.

Hirdetés

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Mosonmagyaróváron a Szent István király úton, 2019. november 28-án 18 óra 45 perckor. Egy 42 éves helybéli férfi közlekedett tehergépkocsival Levél irányába. Haladása során későn észlelte a Szent István király úton, a kijelölt átkelőhelyen szabályosan áthaladó gyalogost és elütötte. A baleset következtében az elgázolt mosonmagyaróvári férfi megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a további balesetek elkerülése érdekében az alábbi tanácsokra hívja fel a közlekedők figyelmét:

Hirdetés

A gyalogosok ne menjenek át az úttesten tiltott helyen, illetve tilos jelzésen!

A járdáról való lelépést megelőzően győződjenek meg a járműforgalomról, az átkelés biztonságáról! Vegyék figyelembe, hogy nedves, csúszós aszfalton a járművezetők nem tudják hirtelen megállással a gyalogosok által előidézett veszélyt elhárítani!

A gépkocsival közlekedők a gyalogos-átkelőhelyek közelében figyelmesen és körültekintő módon vezessenek! Minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!

Katasztrófavédelem

Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés |
likeold
a fb oldalunkat