Hirdetés

Gondok voltak a Yettellel nem lehetett hívást indítani

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2022.04.23. 10:21

Tömegesen jelezték a Yettel-felhasználók, hogy egy hálózati probléma miatt nem tudnak hívást indítani vagy fogadni a szolgáltatón keresztül szombat reggel óta – írja az Index a Portfolióra hivatkozva.

Hirdetés
Frissítés:

A Yettel Magyarország szerkesztőségünkhöz is eljutatta alábbi közleményüket:

Tervezett karbantartás során nem várt fejlemény lépett fel, emiatt egyes ügyfeleink akadozást tapasztalhattak a szolgáltatásban, a hibát elhárítottuk. Az érintett ügyfeleknek szükséges lehet telefonjuk újraindítása vagy repülőgép üzemmód be- kikapcsolása. A kellemetlenségért elnézést kérünk.”

Hirdetés
A Yettel a hivatalos közösségi oldalán arról számolt be, hogy a már helyreállt a szolgáltatás:

Viszont ahogy a kommentekből kiderül, ez sok helyen koránt sincs így…

Karbantartás előtt illő lett volna tájékoztatni az embereket mire kell számítani! De a hiba még mindég meg van!

Csak az a baj,hogy ez nem ma kezdődött hanem már csütörtök este óta legalább is mi akkor észleltük,a repülős üzem mód 1 hívás erejéig volt jó! Nagyon bosszantó!

„Továbbra is fennáll a probléma, többszöri újraindítás se segít, pár másodpercre találja meg a hálozatot. Szigetszentmiklósról írok.”

Ám olyan kommentek is megjelentek, ahol semmi problémát nem észleltek:

„Nekem semmi gondom nem volt vele”

„Az enyémmel semmi gond nem volt, talán kicsit kevesebb volt a térerő.”

Korábban írtuk:

Az ön hívásáról a hívott felet sms-ben értesítjük, mivel a hívott szám jelenleg nem elérhető. Aktív hívószámkijelzés-tiltással ez a szolgáltatás nem vehető igénybe

– mondja be egy női hang, amikor egy yetteles számot tárcsázunk.

A legtöbb esetben a hálózat egyáltalán nem elérhető. Az érintett telefonszámokon keresztül nem lehet hívást indítani és fogadni, valamint nem működik a mobilinternet-szolgáltatás, és ezek miatt az sms-küldés és -fogadás sem.

A Yettelnek küldtünk kérdéseket a problémával kapcsolatban, amint megkapjuk a válaszokat, frissítjük a cikkünket. – írja az Index.

A Győr+ is több Yetteles számot próbált tárcsazni Telekom irányából náluk az hangzott el, hogy “Ezen a számon előfizető nem kapcsolható, kérjük ellenőrizze a hívott számot”, vagy pedig csak simán kiírta a készülékünk, hogy a hívás sikertelen volt. Telekom irányából próbálkozunk.

Kapcsolódó témák: #mobiltelefon |
likeold
a fb oldalunkat