Zene

Elhunyt a Foo Fighters dobosa

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2022.03.26. 08:47

50 éves korában elhunyt a Foo Fighters dobosa, Taylor Hawkins, aki épp Dél-Amerikában turnézott a bandával, a bogotái koncertre azonban sajnos már nem kerülhetett sor. – írja a rockbook.hu.

Hirdetés

A banda az alábbi poszttal tudatta a szomorú hírt: az egész Foo Fighters családnak megszakad a szíve, hogy ilyen tragikus hirtelenséggel elvesztettük a mi imádott Taylor-unkat. Zenéje, gyönyörű lelke és mindenkire átragadó nevetése örökre velünk marad. Szívünk minden szeretetével gondolunk feleségére és gyermekeire, és mindenkit arra kérünk, hogy tartsa tiszteletben a család nyugalmát és ne zavarja meg őket ebben a borzalmasan nehéz időszakban.” 

Taylor 1997 óta volt a zenekar tagja, tavaly pedig társaival együtt bekerült a Rock And Roll Hírességek Csarnokába. A Foo Fighters mellett volt egy saját bandája, a Taylor Hawkins And The Coattail Riders, az NHC nevű szupergrupban pedig a Jane’s Addiction két tagjával, Dave Navarro-val és Chris Chaney-vel játszott együtt. Hawkind 2005-ben vette feleségül szerelmét, Alison-t, akitől három gyermeke született: Oliver Shane, Annabelle és Everleigh. 

Forrás: rockbook.com

Kapcsolódó témák: #gyász | #zene |
likeold
a fb oldalunkat